Teşekkürler mustafa bey ben de sizin söylediklerinizi anlatmaya çalıştım. Birkaçınızın şehirler arası otobanın şehir içi mevkiinde başınıza gelmemiş olabilir ama ben iddia ediyorum istanbulda 100km hızla seyredenler en fazla otobüs ve kamyonlardır. 100 km hız düşük bir hızdır günümüz koşullarına göre.
120 km hıza kimse bişey demesin çünkü birçogunuz farkına bile varmadan bu hıza zaten çıkar gerisi ayrıntı fasa fisodur konusulanlar yazılanlar dürüst yazılar değil.
Çıkıp bir babayiğit ben hız yaptım gerektiğinde yaparım demeli biz varsayımlardan yola çıkmıyoruz genel bir konuşma şeklinde evet hız yaptık ne olmuş diyoruz hani bir reklam var kontrolsüz güç güç değildir diyor sonunda Prellinin reklamı ben de diyorum ki kontrolsüz hız hız değil felakettir. Yani aynı şeyleri %50 aynı söylüyoruz ama bakıyoruz yorumlar duygusal ve objectiflikten uzak. Ha bir de herkes birbirinin mesajına teşekkür etmiş bu da çok saçma şimdi kızacaksınız ama kendinize dürüst olun herkes hız yapmıştır. Yapmadım diyene bravo diyorum BRAVO.
Yer imleri