25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Yanlış Anlaşılma Şikayeti (Hız Konusunda)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Dikkat ...

Yanlışın en kötüsüdür, yanlış yaptığının dahi farkında olmayan insanın yaptığı hatayı savunması, umarım ben yanılırım, sözüm havada kalır çünkü eğer siz yanılıyorsanız; siz, belki aileniz! belki başka insanların aileleri! ve kendileri... bunun bedelini belki canları ile öder... Tabi umarım ben haksızımdır...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Kızgın

Alıntı Serdar Karaaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışın en kötüsüdür, yanlış yaptığının dahi farkında olmayan insanın yaptığı hatayı savunması, umarım ben yanılırım, sözüm havada kalır çünkü eğer siz yanılıyorsanız; siz, belki aileniz! belki başka insanların aileleri! ve kendileri... bunun bedelini belki canları ile öder... Tabi umarım ben haksızımdır...
    Bak arkadaşım ben Ankaralıyım sende ankaradasın sanıyorum ama istanbul trafiğini bilemdiğin için kendi kafana göre yorum yapıyorsn yok yanlışsın yok şöylesin falan filan tiribüne oynuyorsun.
    Gel istanbulda TEM otoyolunda 100 ile git bakalım arkanda konvoy oluşacak mı oluşmayacak mı üstelik arkandakiler de kulaklarını çınlatırlar. Burada ankaradaki gibi otobanlar var ama sen neyin tartışmasını yapıyorsun anlamadım. Ben şehir içinde birçok insan gibi 120 - 140 arası giderim 70-80 e de düşer hız trafik olursa gidemezsin de o kadar ama siz tutturmuş bir yol ben sütten çıkan ak kaşığım dediğim doğrudur diyorsun rica ederim gerçekçi olun hala 1970 lerde 80km hızın mükemmel sürat sayıldığı zamandaki gibi düşünerek yorumluyorsunuz. Bari milleti kandırmayın objektif istanbul insanı olsanız siz de anlarsınız 100 ile gitmenin 80-90 ile gitmenin kaza sebebi olacağını bilmeniz gerekir aksi halde sol şeritte ne işiniz var.
    Sizin gib hızı yol durumuna göre ayarlayamayan insanlar kazalara neden oluyorlardır. (bu da sizin gibi bir yorum oldu hadi bakalım)

Serdar Karaaslan
    BSK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 310

Standart Başlıksız

Hakan bey ben bildiğiniz gibi yapın diyorum, bana yanlış geliyor diyorum, umarım siz halkısınızdır ben yanılıyorumdur diyorum, umarım söylediğiniz hızlarda gitmenin sizin, ailenizin ve trafikteki diğer insanların hayatına zarar vermez diyorum, canınız nasıl istiyorsa öyle sürün, 3. dünya ülkesiyiz farkındasınızdır, bu anlayış yüzünden uzun bir süre de öyle kalacağız zaten. Ankarayı bilen bilir burada da gayet geniş yollar var ve sizin gibi hızlı süren insanlar var, ben en sol şeritte gitmeme ve şehir içi hız limitlerinde araç kullanma hakkımı kullanıyorum, yanımdan kim ne hızda giderse gidiyor ve bir süre sonra trafik ışıklarında yan yana yeşili bekliyoruz. Zaten polisimiz güzel çalışsa, kendine çalışmasa insanlar şehir içi hız limitlerini bir süre sonra biraz pahallı bir şekilde öğrenir. Trafik kanununu açınız bakınız şehir içi-dışı hız limitleri ne yazıyor. Tekrar söylüyorum canınız nasıl istiyorsa öyle sürün umrumda değil ama gün gelir yüksek süratli giderken talihsiz bir olay yaşarsınız umarım başka insanlar zarar görmez diyorum o kadar.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emir A.
    Fuzuli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 352

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak arkadaşım ben Ankaralıyım sende ankaradasın sanıyorum ama istanbul trafiğini bilemdiğin için kendi kafana göre yorum yapıyorsn yok yanlışsın yok şöylesin falan filan tiribüne oynuyorsun.
    Gel istanbulda TEM otoyolunda 100 ile git bakalım arkanda konvoy oluşacak mı oluşmayacak mı üstelik arkandakiler de kulaklarını çınlatırlar. Burada ankaradaki gibi otobanlar var ama sen neyin tartışmasını yapıyorsun anlamadım. Ben şehir içinde birçok insan gibi 120 - 140 arası giderim 70-80 e de düşer hız trafik olursa gidemezsin de o kadar ama siz tutturmuş bir yol ben sütten çıkan ak kaşığım dediğim doğrudur diyorsun rica ederim gerçekçi olun hala 1970 lerde 80km hızın mükemmel sürat sayıldığı zamandaki gibi düşünerek yorumluyorsunuz. Bari milleti kandırmayın objektif istanbul insanı olsanız siz de anlarsınız 100 ile gitmenin 80-90 ile gitmenin kaza sebebi olacağını bilmeniz gerekir aksi halde sol şeritte ne işiniz var.
    Sizin gib hızı yol durumuna göre ayarlayamayan insanlar kazalara neden oluyorlardır. (bu da sizin gibi bir yorum oldu hadi bakalım)
    Talihsiz bir açıklama,maksadını aşan sözler...
    Benim 23 senem İstanbul'da geçti...İstanbul'a geldiğimde aynen dediğin gibi, ben hız limitlerime uyarken erkenci davranan selektör yapanlar oluyor...Sonuçta ben yol vermedğimde arabanın üstünden atlayamadıklarına göre yavaş ve uygun sürate düşmek zorunda kalıyorlar...İstedikeri sözü de söylüyorlar...Ama onların duaları ile doğmadığım için bedduaları da beni etkilemiyor...
    Hele son cümle...
    Sanki İstanbul'da her ailede bir senna,hakkinen,gronholm falan var...
    Cem Yılmaz'ın da dediği gibi,
    Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz...
    (Sözüm trafikte süratli giden ve tehlike yaratan herkese...Sadece konuyu açan arkadaşa değil...)