Başına gelen birisini tanıyorum..Parasını alamadı...Ama şansına araç 1 ay kadar sonra bulundu..

Bu arada anahtar bırakma konusunda komik bir anım geldi aklıma;

Eski aracım renault 19 varken İstanbul'a geldik yaz tatilinde...Fındıkzade de bir apartman altında kalan kapalı bir otopark vardır...Çevredeki envai çeşit lüks araç sahibi de oraya parkeder arabasını...Malımız kıymetli ya arabayı götürdüm..Anahtar istediler...Yok dedim anahtarı veremem çalınırsa kasko parayı ödemez...Adam güldü arkadaş dedi buradan araba çalamazlar...Bende hem tanıdıın başına gelen hem de internette okuduğum hırsızın otoparkçıyı esir aldığı hikayeyi anlattım...Adam gülmeye devam etti peki kardeş sen arabayı gösterdiğim yere çek dedi...2 tane mercedes jipin arasına bıraktım benim 19u...
Otopark ücreti diğerlerinden yüksek,içeride sadece lüks araçlar var en düşüğü Vectra-Astra benim 19 aralarında sırıtıyor hele hele 2 jip arasında iyice sırıtıyor...Ben çıkarken adam gözün arada kalmasın burada aracına kimse dokunamaz dedi...
Eve döndüm...Kayınbiraderime olayı anlattım...Kahkahalarla gülmeye başladı...Elemanlar ensesi kalın ve biraz karanlık adamlarmış...Kimse bir yanlışlarını görmemiş olsa da gelen giden misafirleri yeraltı dünyasından

Anlayacağınız Adanalı dizisindeki elemanlara araba yıkatmaya götürüp Maraz Ali'ye araçta su izi kalmış kuruturken demeye benzedi...Ama Allahı var adam gülse bile efendi davrandı