bunlar bolivya yolları
![]()
![]()
![]()
![]()
!!alıntıdır!!
bunlar bolivya yolları
![]()
![]()
![]()
![]()
!!alıntıdır!!
bu yollar için bence şöför değil yamaç paraşütçüsü olmak lazımpaylaşım için tşkler ...
cagrı bunlar nee ufff tırsarım ben ordan gıtmeyee nasıl gıdıyolar bu yollarda yaaa ecellerıen susamıs bunlarr r..
Bu yollar ülkemızdde var.belkı şimdı okadar olmasa bıle.benım calıştıgım kaptanım karadenıze calışırken otobusle tabııı bu eskı 302 ler zamanı arka çift tekerın bırı ucurumun boşlugund gıderdı derdı.vs vs neler anlatırdı.şimdı yollar iyi.eskıden şöforluk ustalık işiymiş.Ustamın kulakları çınlasın onuda anmış oldum..
hayattan bezmiş kamyon şoförlerini gönderiyorlarmış oraya. Uçsak da kurtulsak diyenleri![]()
Karadenizin köylerinde böyle yollar var doğru. Ama hiç değilse uçurumdan uçmadan bir ağaç tutar sizi. Yani en fazla yan yatar araba.![]()
bizim köylerde böyle yol olsa bile bu kadar trafik yokbunlar tek şeritlik yolda gidiş gelişli ilerliyor
Bir zamanlar Mersin-Alanya arası da buna yakındı.
(Böyle yol mu olur yahu kesin kaçakçılık yapanlar kullanıyordur)
2 araç yan yana geçemeyecek duruma gelirdi,biri diğerine mutlaka öncelik tanımak zorunda idi.
Şimdi nasıl bilmem,hayatta geçirdiğim en uzun 8 saatti yaff...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Senelerdir o yolda gidip geliyorum yollar iki senedir yapılmaya başladı şu anda bazı yerleri okadar güzel yaptılarki otoban gibi çift şerit halen yapılan yerler var her gidiş dönüşte yirmi dakika bekletiyorlar ama o kocaman dağların üstündeki kepçeler resmen dağları eritiyor ama bolivya yollarında değil araç kullanmak yürüyerek bile gitmem.![]()
Ben iyi şöför değilim![]()
Allah kolaylık versin bu kamyoncu abilerimize. Helal olsun vallaha. Ekmek parası işte ne yapsınlar.
Ben iyi şöförüm.İç tarafta olmak kaydıyla ben de sürebilirim onlar gibi![]()
dehşet bir olay burda araçkulanmak heralde ya bune baba
arkadaşlar inanmıcanız ama bizim köyün yolları aynen böyle
trabzon nun köyleri ve yayla yolları ve yine inanmıcanız 13-14 yaşlarınıda coluk cocuk hep bu yollarda arac kullanıyor
Ben değil bu yollarda araç kullanmak, yürüyemem bile!![]()
yaw,
keşke bir de aynı vadinin altını çekselermiş
kamyon mezarlığı gibi olsa gerek..eheuhuehue
çok müthiş bir görüntüsü var ben kullanmak isterdim luna parka felan gitmeye gerek yok adrenalin burada
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri