16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Modern Warfare 2, yandık ki ne yandık

ilker başar
    darkT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 40

Karizmatik Modern Warfare 2, yandık ki ne yandık

1.5 sene kadar önce bacanağımın yoğun baskısı sonucu edindik bi tane ps3....üstünede tam magazadan çıkıcaz ''eee ilk oyununda benden olsun'' diyen canavar bacanak elime tutuşturdu ''call of duty modern warfare'' adlı oyunu....neyse yaklasık 15 günlük bocalama sonucundan alıştık ps3 kontrollerine....eskiden 98-99 yıllarında ''counter streak'' vardı ugruna ne kız arkadaşları ektiğim...ramazanda sahura kadar 12 manyağı agarlıyacak net-cafelere saatine azmı 5 tl verdiğim bi oyunu anımsattı bana....eeee artık evliydik böyle sorunlar olmaz sanmıştım....

Gel zaman git zaman oyun bir bagımlılık yaptı ki sormayın gitsin...işten 7 gibi eve geldigimde ps3'ün basına bir oturuyordum gece 1-2 zorla...eşimin yatak odasından ''yarın gelince o ps3 orda olucakmı zannediyorsun'' yada ''1 dk. yatakta olmassan geliyorum balkondan assaga atmaya'' naralarıyla jet hızıyla kapatıp yataga gitmemle sonuçlanan 3-4 aylık bir sürecim oldu...

Eeee işi biraz abartınca hanımdan vetolar üstüste gelmeye basladı...eve geldigimde ps3 kolunun yerinde olmadıgı ve yarım saat-1 saat gibi degişken sürelerle dil dökmelerim sonucu yine 20 tl-50 tl degişken ücretlerle kolu geri aldıgım günler olunca...en sonunda bir anlaşma yapıldı hafta içi günlüğü 2-3 saati geçmemek ve haftasonu ps3 sözü bile edilmemek kaidesiyle işi rayına oturtmuşken....MODERN WARFARE 2'nin çıkmasına kala kala 6 gün kaldı...

şimdi ne olacak ...teknosadan 50-60 inç'lik tv bakıyorum misafir odasına,bacanaktır arkadaslardır sigara içme molasında..(evde içemiyoruz balkona maruruz ve arkadaslarda neyseki öyle)...takım stratejileri 30-45 dk. molalara sebep oluyor hanımlar yavas yavas durumu cakacak,işin kötü kısmı benimki 1 haftadır aramız hanımla limoni benden çiçektir yemektir bekler ben hangi havadayım....

İşim çok ama çok zor...6 gün hiç geçmesin istiyorum ama bi yandanda çıksada bi kendimden geçiyim demeden edemiyorum....
    ahhh ahhhh MODERN WARFARE 2 yaktın doktor bizi YAKTIN!
    Konu darkT-JET tarafından (03/11/2009 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

counter strike hakkaten hayatımın oyunu

senelerimi verdim o "dust" da

şimdi yerini aldı pes furyası herhalde başka hiçbirşey insanı televizyon karşısına 4-5 saat oturtamaz kafelerde.İnsan sıkılmaktan değil parmaklar şişince kalkıyor artık

Çok iyi anlıyorum ondan bi oyun sarınca insanı neler yaptırır

Bu teknoloji hakkaten sakat bişey eskiden pes mi vardıen fazla ateri salonunda street fighter

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

İlker o kada güzel özetlemişsinki hemde tüm gerçekciliği ile (erkeklik onuru için + katmamışsın ) Oyun konsollarının hepsi güzel hepsi heyecan verici ama dozajında bırakmak şatı ile

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ilker başar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlker o kada güzel özetlemişsinki hemde tüm gerçekciliği ile (erkeklik onuru için + katmamışsın ) Oyun konsollarının hepsi güzel hepsi heyecan verici ama dozajında bırakmak şatı ile

aşırı dozdan gidiciyim diyim ordan anlayın halimi....anlamadım gitti benki video oyunlarını şiddetle karşı çıkan biriyken basıdan kalkamamakta neymiş

Ogulcan ÖĞÜT
    Ogulcan.Öğüt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Karabük
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    78 SK 363
    Edilen teşekkür: 417

Standart ...

Tatil Döneminde Undergrounda tekrardan kitlenmiştim aksam 6 sabah 5-6 lara kadar öglende uyuyodum Gerçekten hastalık ya Gözleri Bozdum Bi ara Plakaları Falan Okuyamadım ..
    Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...

Ah-MeT
    Ziyaretçi Ah-MeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yeni çıkan Oyunlarla yakından ilgilenmekteyim COD4 un devamı gibi bişi sanırım modern warfare 2. COD4 de Co-op versionu eklenmişti 3 arkadaş hamachi den 3 kişi ilerleyerek 4-5 defa bitirmiştik oyunu çok eğlenceliydi konsola pc den cok once cıktıgı için şanslısın

Eşime notebook u bıraktım kendime güzel bir makina (pc) topladım evde savaş felan cıkmıyor sanada tavsiye ederim...

Şuan FPS oyunlarından Battlefiled 2 ye sarmış durumdayım orginal Cd key satın aldım orginal serverlerde oynuyorum PC oyunları için tavsiye ederim. Gears of war ın yenisini PC için Sabırsızlıkla beklemekteyim

Birşey daha ekliyim, ps3 ün ve HD ready li LCD'n var, G25 pedal alıp grand tourismo 4-5 oynamanı tavsiye ederim, gerçek hayatta arac kullanmaktan daha gercekci ve zevkli

Emre Alan
    Kandıralı taneli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    41 N 5617
    Edilen teşekkür: 85

benzer çekişmeyi become a legend için yaşamıştım, bu ara azalttım biraz, oynamadığım günler bile oluyor

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Oyun oynamak zevkli ama nedense hiç merakım yok arkadaşlarım counter oynarken ben sadece bakardım tek oynadığım oyun blood ,nfs,belki bir iki tane daha adını unuttum

ilker başar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

evet arkadaslar oyun çıktı...suan elimde ama malesef işteyim...aksamı sabırsızlıkla çekiyorum.....bekle beni kara geceler

Ah-MeT

Alıntı darkT-JET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar oyun çıktı...suan elimde ama malesef işteyim...aksamı sabırsızlıkla çekiyorum.....bekle beni kara geceler
    hadi hayırlı olsun, 10 kasım da cıkıcak deniliyordu erken cıkmış Pc için 24 kasım deniliyor ama bakalım bende sabırsızlanıyorum

ibrahim odabaşı
    ..:aranan adam:.. imdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BA -7-7
    Edilen teşekkür: 473

COD 4 e bağlanmıştım bir kaç kez bitirdim artık kesmiyordu bu yeni çıkan inşallah

daha uzundur. Bu aralar çocukluğum geldi aklıma age of serisini oynuyorum şuan

3. seri bitmek üzere

ilker başar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

daha ilk gün online'a bi takıldık 3'te yattık..allah sonumuzu hayır etsin.......

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

maşallah maşallah bugün akşam olmaz

ilker başar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah maşallah bugün akşam olmaz

valla mehmet halim kalmadı...dün yattığımda gözlerimi kapatıyorum önüme ekran geliyo hala çatışıyodum...sabah 8'de zar zor kalktım....bu aksam zor oynarım..YALANA BAK!

Ah-MeT

PC için Dün çıktı hadi hayırlı olsun

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Bizim şirkette bu cod6 ve uncharted 2 oyunları 1 haftada 12000 adet satıldı yani parakendecilere dağıtıldı millet oyun alacak kaynak bulamıyor en iyisi www.shopto.net den getirmek orada da aynı fiyat 100 lira cıvarında neyse ki aradan 1er tane kendime kapmıştım ps3 üm şenlendi.
    not: shopto.net son derece güvenilir bir sitedir 1 yıldır piyasada bulamadıgım oyunları oradan alıyorum 3-7 gün aasında gümrüğe takılmadan kapıma kadar geliyor tek masrafı 3.5 pound tutarında posta masrafı onu da zaten kredi kartınızdan peşin tahsil ediyorlar %100 tavsiye ederim. Bilmeyenler bana dua edecekler. site için az biraz ingilizce bilgisi ve ödeme seçeneği için ise euro yerine paund u seçmeniz yeterli böylece daha ucuza geliyor oyunlar.