Elimde ayna için damalı kılıf var.
Çok harika bir ürün diyemicem fakat beyaz arabada pek belli olmadan güzel durabilir belki
İsteyene göndereyim..
![]()
özel mesaj atalım adresi istediğiniz parçalar için göndereyim uygun zamanda
Elimde ayna için damalı kılıf var.
Çok harika bir ürün diyemicem fakat beyaz arabada pek belli olmadan güzel durabilir belki
İsteyene göndereyim..
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
hehehehe odamı toplamaya yeni başladım pc masasının klavye bölümünden çıktı bu ayna boneleri
başka ilginç ürünlerle yine aranızda olacağım şimdi okula gidiyorum
Güvenlik olarak araçtan inince aracın içine koyunmalesef başka bi güvenlik yolu yok
Adresinizi pm atın yarın kargoya veririm.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
elimde 2 adet 10 ar cm esseesse stickerı var, bi ara nerden bulduysam artık hatırlamıyorum bilekullanmayı düşünmüyorum onları isteyen alabilir
opsiyonlar çoğaldı hızlıca temizleyelim ilk postta yer kalmadı beyler günceli![]()
aksilik olmazsa mfgunes indir![]()
Vazgeçseydi tabiki amamalesef..
Şimdi eve girdiğimde masamın üstünde siyah kılıf buldum k.atatürk imzalı
Babam getirdi heralde onuda ben kullanırım. Uyar mı uymaz mı bilmiyorum eğer uymazsa bunlarıda buradan veririm
Hocam bugün okula gitmem gerekti o yüzden bugün kargoya veremedim.
Aklımda ama, yarın kesin veriyorum kargoya.![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Momo pedal taktıktan sonra orjinal pedal kaplarını çıkarıp kenara koymuştum. Yeni gözüme çarptı, ihtiyacı olan yada lazım olana gönderimi yapılacaktır.
En son olarak orjinal Punto Evo anteni gönderimi yaptım bu konu başlığında ve alıcısı ürünü teslim aldığını yada herhangi bir bilgi vermediği için belirtmek istiyorum.. Lazım değilse başkalarının kısmetini engellemeyin.
Birkan kardes okul ne tarafta![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri