Evin sağından solundan kullanmadığım şeyleri çıkardım sonunda
Elimde bir adet eski telefonumdan kalma Blackberry Bold 9000 koruma kapağı var. Eski model olduğu için telefoncularda bulunması zor olduğu için koyuyorum. Belki birinin işine yarar
Eski masaüstü bilgisayarımdan kalma kasa içi bazı kablolar, internet kablosu(cat5) ve webcam var. (Çalışırlık durumları hakkında bilgim yok ama bozulduklarını hatırlamıyorum.)
İngilizce kitaplar mevcut. Nereden geldikleri hakkında en ufak bilgim yok. Belki içimizden birinin ya da okula giden çocuğu varsa işini görür diye koyuyorum. Redhouse sözlük liseden kalma sanırsam uzun yıllar oldu
Ve son olarak üniversitede kopup düşen ledli çıkış göstergesinin sadece camı mevcut
Kargo ya da müsait zaman ve yerde elden teslim edebilirim. Dilerim birilerinin işine yarar. Herkese iyi forumlar![]()
İngilizce kitaplarına ben talibim
Mahallemizde durumu olmayan bi aile var, mahalledekiler ve muhtarımız imkan oldukça kendilerine yardım ediyor. Çocuğu var okuyor muhtemelen kitaplar işine yarayacaktır.
Haberleşiriz duruma göre getiririm istersen yenibosnayada yakınız zaten
Sıkıntı yok kafana göre takıl![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Hafta sonu olmaz kardeşim ya hanım rahatsız üşütmüş. Oğlumla oynıcam ama dışarı çıkıcak kadar hava güzel olursa onuda alırım yanımaOyun salonu olan bi yerde buluşur o oynarken bizde takılırız.
![]()
Geleceğin ; araba meraklılarından oğlum. O kadar oyuncağı var mesela camları falan kırık çek bırak bir RX-8 i var elinden düşürmüyor.
beyler bekleyip bekleyip birden paylaşıyorsunuz sabah sabah mesai yaptım resmen
elinize geldikçe paylaşın birden göndermeyin![]()
herkesten ricam ilk sayfayı kontrol etmeleri, ters bi durum varsa bilgi verin arkadaşlar atlamayalım. pm atın düzeltirim. gönderilmiş ya da opsiyonu kalkmış ürün varsa düzeltelim baltalamayalım boş yere.
ve gerçekten başlığın art niyetli kullanımını engellemek için resim konusuna hassasiyet göstermenizi talep ederim.
Konu Ziyaretci032 tarafından (22/02/2013 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.
ilk sayfada ürünü olan arkadaşlar lütfen kontrol etsin durumlarını. katkısı olan herkese teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri