eski kasa punto (2005) için orjinal kısa ve park ampullerini ihtiyacı olana vericem
eski kasa punto (2005) için orjinal kısa ve park ampullerini ihtiyacı olana vericem
Daha yeni balatalarımla hava filtremi çağdaşa verdim sağolsun çay ısmarladı bana
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
For the Horde!
ii valla yine kaldı elimde![]()
far motorları elimde kaldı, isteyen yoksa haftasonu atarım heralde.
2 adet gp farı sinyal duyu var...
Hocam kıyıya köşeye koyamıyorsanız elden alsakta biz saklasak iyi olurdu yav.
bence de motorları atma erhan, yakında bi arkadaşımız alıp tutsun elinde ihtiyacı olana veririz kıymetli ürünler sonuçta.
valla bi, bi takımda bravo nun farı elimde camaları kırık onlarında motoru ve mercekleri var, gerçi mercek modifiyesinde kullnılmaz ama olsun
Valla hocam bayrampaşa cezaevinin orada tuna lisesi var karşısında 1.Emintaş san. sit. cadde üzerinde dalgakıran kompresörleri var Uğur abi veya Sedat diye bir arkadaş var onlardan herhangi birisi alırsa ben onlardan bir ara alırım. Eğer sanada uygunsa.
Abdi ipekçi cad. 1.emintaş san. sitesi diye geçiyor. Dalgakıran bayi ve Hakser Kompresör olarak geçiyor firma ismi şayet bırakırsan ben muhafaza eder bir arkadaşada ihtiyacı olduğunda kargolarım.
helal olsun burak, erhan bu şekilde halledersek hem malzeme ziyan olmaz hem de birinin işi görülür ileride.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri