sınıfıma lazer yazıcı aranmakta var mıdır elinde fazladan olan![]()
sınıfıma lazer yazıcı aranmakta var mıdır elinde fazladan olan![]()
bana da mp3 çalarlı teyp küllük ön panjur lazım varsa çok ii olur bende göndeirirm birşeyler
arkadaşlar bende 40a yakın pc oyunu ve 100 yakında film var orjinal olmayanisteyene gönderebilirim.
Konu seastar1905 tarafından (01/01/2013 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
evin deposuna baktım tayfun hocam 2 tane HP laserjet yazıcı var. biri sağlam onu gönderemem lazım olur ilerde.. biri 1020 modeli sadece fuser denilen parça (sanırım ısıtıcısı)arızalıymış 30 lira civarı masrafı var.Yazıcının üstüne not düşmüşüm. yaptırırım dersen göndereyim..
alttaki yazıcı 1020 modeli
![]()
bey elimde mp3 çalar ve küllük var ,, küllük sağlamda teyp en son çalışıyorduuzun zamandır boşta yatıyor son durumu ne bilmiyoruım.. lazımsa göndereyim. hoparlör soketi var ama enerji soketi kaybolmuş bulamadım. 2 liraya oto teypçilerden temin edilebilir.. yada sigortasından + , kasasından eksi versen gene çalışır
![]()
banada bijon anahtarı lazım arkadaşlar benimki yok
buraya yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım herhalde kimseden ses çıkmadı
elimde grande punto sol far mevcut kendim açamaya çalıştım ayaklarını erittim
ön camı iç aynaları sinyal kapagı motoru heryeri saglam işine yarayan olursa bedelsiz alabilir
yeni ürünleri ekledim, ürün sahiplerinin opsiyonlamasını rica ederim. ayrıca ilk mesajda opsiyonlu olan ürünlerin durumları hakkında pm atın ona göre güncelleyeyim. bir de paylaşımları bi gecede yığmayın arkadaş
herkese bol çok teşekkür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri