Güle güle kullan gayet güzel olmuş...
Bu arada sarı t-jetin başka fotoğrafı yok mu![]()
E iyide sen zannediyormusun bütün direksiyonları üzerinde kaplıyorlar. Deri kaplama yada yenileme işlemi her halükarda sökülerek yapılır. Sürekli bu işi yaptıkları için elleri yatkındır. He eğer onlar bilmiyorsa zaten airbagci tanıdıkları oluyor onlar söküyor. benim şansıma adamlar çok deneyimli ellerinden 2 doblo 2 albea palio, 4 grande punto 1 evo(benimki) Fiat Coupe geçmiş ki sadece fiat grubu yoksa gittiğimde adam corvette ini komple kaplatıyordusöküp takmaları 5 dk yı bulmadı vites topuzu direksiyon ve gösterge panel şapkasını.
banada aynısı söylediler kanka, parlatıcı falan sürersen ömrü azalır eline gelir dedi adam. aydınlatma tabisi Tunıng
benimkini airbag ustası geldi söktü, iş bitince geldi geri taktı kardeşim. adamlar alışmış çat çat yapıyorlar valla, temiz işçilikleri vardı. şaşmaz sanayide erdal oto döşemede yaptırdım
teşekkür ederim abi, şu var
<script src='https://img840.imageshack.us/shareable/?i=snv82697.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Bu vites topuzu nasil sökülüyor acaba vidali falan mi![]()
saat yönünün tersi yönde çevirince ele gelir![]()
Tesekkurler yarin bi deneyeyim bakalim![]()
Müslüm abi almadımı hala ya sarı tjetini?? 2 hafta üst üste geldim 2 hafta orada yatıyordu?
Güle güle kullan Emre gayet güzel olmuş![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Güle güle kullan Emre çok iyi olmuş
Bu arada hem Emre'ye hem de Kaan'a hayırlı satışlar diliyorum.
İzmir'den satan/satacak olan olursa haberim olsun lütfen![]()
ben dinamiği alırsam sana veririm abla![]()
Normalde sakin gibi görünürüm ancak sınırı aşan, canımı fazlasıyla sıkan oldu mu ne yazık ki öfke kontrolünü belli bir süreliğine devre dışı bırakıyorum
Geçmişte öyle bir an oldu o zamanda olan bizim vites topuzuna oldu. Ancak en azından bir insana o öfke ile vursaydım sonumuz daha kötü olacaktı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri