3 gündür cevap yok.Vites topuzunu değiştiren yok mu arkadaşlar ?![]()
arkadaşlar aracımın vites topuzunu değiştirmek istiyorum.Orjinali çıkarabilirmiyim diye 3 gündür garaja çekince zorladım.En sonunda sağolsun bugün çıktıancak bu topuzun altında bir siyah parçası daha var.Başka vites topuzu alırsam o siyah parçanın üstüne mi takmak zorundayız? Ben orjinalinden biraz daha kısa olmasını istiyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Uploaded ImageShack.us
3 gündür cevap yok.Vites topuzunu değiştiren yok mu arkadaşlar ?![]()
Ben Stilonun elegant model topuzundan taktırdım dediğiniz parçanın üzerine takıldı ama başka model topuzda ne olur bilemem.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Kerdeş ben onu zorlayıp çıkardım sora topuzu taktım hem topuzda kısaldı daha güzel bir görüntü oldu ama benim aldığım topuzun yanında o altında durması için bi aparat vardı sende var mı?
vay hemşo nassın bilsem yazardım aramızda lafımı olur![]()
![]()
TSİ Jetta.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Çok güzel olmus süper vallaha bir mahsuru yok ise nereden ve kaça temin ettiniz öğrenebilirmiyiz.
hocam vites topuzundsan bende alabilirim nekadar acaba![]()
sparco vites topuzu 165 tl,sparco pedal seti 3 lü 145 tl,sparco ayak dayama 105 tl toplam 415 tl nakit indirimli 370 tl montaj dahil.
Sparcolar yakıyor
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri