Güncel
Bravonun bijon aralığı yanılmıyorsam 4*100 değil. İstesekte takas yapamayız sanırım![]()
Güncel
Güncelliğini korumakta...
1200TL Jant + Lastik + Orj. Beyaz Ayna Kapakları + Orj. Abarth Sibop Kapakları... Kalitesiz çelik yığını jantlara büyük meblalar verene kadar orijinal jant alın.
Güncelldir alıcı arkadaşlara ufak bir indirirmim daha olacak. Kışa girmeden alın derim.
Güncel...
Jant 750TL
Lastik 450TL
Totalde: 1200TL
Yanında vereceğim extraları
Beyaz ayna kapağı (yan sanayileri 100tl Bendeki orijinal)
Bijonlar (tanesi 4 liradan 16 tanesi 64TL ediyor. Sizdeki bijonlar kısa gelecektir bu bijonlara ihtiyacınız olacak Bunlarıda yanında veriyorum)
Orijinal İtalyadan gelen Abarth Sibop kapakları (40Euro değerinde bunuda veriyorum yanında)
Bilezikleri üzerinde.
Daha ne yapayayım sırf yanında vereceklerim 250TL 300TL değerinde artık satılsın almak istediğim jantlar satıldıktan sonra bu fiyata vermeyeceğim.
desene senin jantlarda bayadır satılmıyor, ama gerçekten çok güzel jantlar şu an durumu olan ve renk olarak beyaz isteyenler kaçırmamalı bence
Öm attim
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Jant lastik ayna kapakları sibop kapakları ve bijonlarıyla beraber nakit olarak 1200tl ye kerem abiye satılmıştır. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah. Açıkcası kendisinede söyledim malımı sattığım için değil benim araca yakıştığından daha çok yakıştı kerem abinin aracına. Tekrar hayırlı olsun. İlan kilitlenebilir.
Çok şükür satıldı zaten bu fiyata bu jant nasıl bu kadar durdu onuda hala anlamış değilim. ikinizede hayırlı olsun...
Jant dedikçe aklıma benim jantlar geliyor.....
bu jantlarda güzeldi hayırını görsün alan arkadaş.
Jantlar,ayna kapakları,sibop kapakları ve bijonlar tarafımdan alınmıştır.Kaan kardeşime teşekkür ediyorum.Alana da satana da hayırlı olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun iki tarafada!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hadi hayırlı olsun sonunda muradına ermişsin..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri