Güncel
Güncel!
Güncel
Hadi benimkide satılsın artık günceli.
Rollde +5 Hp veren jantları alan yok mu yaa ?
TSİ Jetta.
Saol oğuz, Günceldir arkadaşlar![]()
Fiyat 1,150TL oldu Forumdan alan olursa bir miktar daha yardımcı olucam. Lastikler sıfır gibi sapasağlam jantlar sorunsuz satılsın artık günceli!!
Hayırlı satışlar![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Saolasın kardeşim![]()
jant satmak bayağı bi zor iş ya.. hayırlı işler..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Eyvallah bu hafta içinde alana güzel bir indirimim olacak.
siyah olsa bir de bütçemi aşmasa alabilirdim![]()
Valla 17 jant için kesenin ağzını açmak gerekiyor. 1200tl fiyatla jantlar 750TL Lastikler 450TL ye geliyor. Jantın sıfırnın 1500 lastiklerin ise 680TL olduğu düşünülürse makul fiyat. Sıfır replika (sahte) jantlar 950 TL sıfırı. Ayar tutmaz yamulan jantlar.
Jant boyamak zor değil arkadaşlarPlasti-Dip le yaparsınız beğenmeyince sökersiniz folyo gibi zaten
![]()
TSİ Jetta.
plasti dip te değil. Direk jantın orijinalindende sağlam boyanabiliyor
Jant lastikte dampingGüncelliğini korumakta 750 Jant 450 Lastik. Bilezik seti çelik sibop ve italyadan özel gelen Abarth sibop kapakları + Orijinal beyaz renkte ayna kapakları.
imkanım olsa 2 dk beklemem alırım.. hayırlı satışlar orjinale göre çok uygun bir de lastik var yani..
Konu burYq tarafından (16/08/2012 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.
Günceldir.
İyi Bayramlar herkese günceli.
Güncel
bendede 16" nfs jant var 225,65,16 lastikli. takas isterim de senin jantlar güzel ama boya ister beyaz gitmez bana, bi de lastiklerin uymaz, 255/45/17 lastik lazım kullanabilmem içinşu sıra ekonomiken rahat hissetmiyorum kendimi malesef. inşallah kısa zamanda satarsın ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri