güncelllllllll
Merhaba Caner, veya Caner abiYaşınızı bilmiyorum, yaşım 20..
Blow Off düşünen arkadaşımın şuan nakit sıkıntısı var, o yüzden onun işi askıda..
Servisçi abilerimden biride düşünüyordu geçen telefonda konuşmuştuk, kendisi ile pazartesi görüşecem. Siz bana özelden numaranızı yollayın eğer kendisi düşünürse kısmetse alırız.
Bahçelievlerde oturuyorum ben, şirinevleren aldığınıza göre yakınsınızdır diye tahmin ediyorum alırsak eğer bir hafta sonu elden teslim alabilirim..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
güncelllllllll
offfff güncelllllllllll!!!!!!!!!!!!!
ee güncel.....
güncellllllll... ilan...........
arkadaşlar bloff of güncel bloff of u alan arkadaşıma 2 ay kullanılmış monza hava filteresini nikalajlı 8 cm lik borusu ve plastik bağlantı borusunu da çok cüzzi bi rakama vericem...
hala güncel alın artık şunu....
Ürün güzel kaçırmayın
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bencede güzel ama ekonomik kiriz var forumda...![]()
kardeş ses olarak nasıl dandikmi yoksa orjinal bowa yakınmı?
İlla gider ya.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satıslar
blow off araca herhangi bir zarar veriyor mu ?
Mercedes Benz ML270 CDI
Grande Punto 1.3 Multijet
Doblo Safeline 1.3 Multijet
Piaggio Beverly 500
Zaten elektrikli bu yarar veya zararı yok. kaputun icine konulmuş bir mp3 player ve hoparlör olarak düşünebilirsiniz![]()
bu arada caner kardeşim teklifim hala geçerli![]()
120 tl ilan güncel bügün akşam sahibinden e koyucam ilanı arkadaşlar forumdan pek kimsenin ilgisini çekmedi...
ben tanıdık birisine gitmesini istedim hatta montajını bile kendim yapıyım istedim amma kısmet olmadı...
selamlar ya bende orginal blow alacaktım ama hks den baskasını tavsiye etmediler onunda rakamı benim bütceyi zorluyor ondan dolayı elektrikli blow alayım diyorm ama kararsızım mesela dısarıdan komik bir ses mi duyuluyor orginal blow sesine yakın bir sesmi alıyoruz kararsız kaldım.
Benzinli araçlara gidiyor mu bi de yakıt sarfiyatını falan etkiler mi?
caner performans eksozla kafa kafa degişelim hem istedigin gibi benim araca montajınıda yaparızyoksa senin bu üründe elinde kalacak benim bu eksozda elimde kalacak
satılık ilanlar bölümünde ilan bir bak görüşelim... dedigin şu 2 ay kullanılmış monza hava filteresini nikalajlı 8 cm lik borusu ve plastik bağlantı borusunu da çok cüzzi bi rakama vericem... onuda alayım uyarsa nedersin.?
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ozkan abi 1 ay oldu ben alali![]()
valla öskan abi iyi olur du emme gitti alet güzel bir punto ya taktım ama hava filtresi filan dulyanda duruyo... yolun düşerse gel bir gün beklerim avcılar fürüzköy f1 tuning garage... fürüzköy emniyetin karşısı... bişey almana gerek yok bi çayımı içersin veya istersen egsozunu da ben satabilirim dükyanda...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri