Çok ama çok güzel bir araç.bütün linklerini inceledim.bende fun dizel var az çok keyfini biliyorum.tipe dicek laf yok zaten.kırmızı hastası olduğum için egzotik kırmızı buldm aldım ama gerçekten beyaz da müthiş gidiyomuş bizim fun lara.takasmı etsek nebu arada ben de bağcılardayım.tam olarak nerelerde denk gelebilir bu araç ?
![]()
güncelll
güncel
Kaza boya değişen durumu nedir?
Guncel
Hayırlı satışlar kardesim.
Arkadaslar Murat'ın arabasını çok iyi bilirim "garaj arabası" deyimi Murat'ın arabası için söylenmiş bence, sadece hafta sonları kullanır sonrasında kapalı garajda tutar. Birlikte çok uzun yollara gittik bu zaman kadar hiç hor kullandığını görmedim. Arabayı alsam mı diye düşünen var ise sunu söyleyeyim " bu zamana kadar bosuna düşünmüşüm" diyecek. Alacak kişinin çok memnun kalacağına eminim.
Konu siyah rüzgar tarafından (22/03/2013 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.
iyi satışlar
vallahı arkadaşlar aracın a sından z sıne herseyıne kefılım.aracı yakından bılen bırı olarak ıstanbulda daha temızını bulabılcegınızı sanmıyorum kı fıyatıda bı okadar uygun bır arac muratında dedıgı gıbı alan kesınlıkle pişman olmaz dua eder.şimdiden her iki tarafada hayırlı olsun.
Hayırlı satışlar..
Guncel
Güncel
Carsamba gunune kadar opsiyonlu
Kaça veriyosun usta?
Araç satılmıştır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri