hayırlı satıslar
Memurdan Satılık Temiz GRANDE PUNTO.
Bravo almak istediğim için çok memnun olduğum, motoru, yürürü, kaportası tertemiz, masrafsız aracımı satıyorum. Motorunda herhangi bir sorun yoktur, 70000km ye kadar servis bakımlıdır, sonraki bakımlarını kendim yaptırdım. 70000 den sonraki periyodik bakımlarını hep 5000-7000 km arası yani vaktinden önce yaptım. Araç 79000km ye kadar uzun yolda sonrasıda çok şehir içine girmeden sıklıkla Bayrampaşa-Merter arası kullanılmıştır. Orjinal kara jantları çıkarılarak, 17" hafif jant takılmıştır. yan marşpiyel ve arka tampon eki uygulanarak sportif, agresif bir görüntü kazandırılmıştır.yol tutuşunu arttırmak amacı ile 5 cm eibach sportline yay takılmıştır, konfor açısından orjinalleri ile arasında çok az fark vardır. Yakıt çoğunlukla Shellin en kaliteli dizeli olan VPOWER GTL kullanılmıştır. Vizesi 28.05.2013 e kadar devam ediyor.
Aracın kaportasında herhangi DEĞİŞEN PARÇA OLMADIĞINI, herhangi bir KAZASI OLMADIĞI özellikle belirtmek isterim. Aracın sol tarafında arka çamurluktan başlayıp ön çamurluğa kadar uzanan, çivi çiziği nedeniyle sol tarafda bel altı boya var, o çizikle bir sene kullandım arabayı ama çizikle gezmektense boyatmayı tercih ettim. fotoğrafları var isteyene memnuniyetle gösterebilirim. Sağ tarafda ise iki kapı bel altı boyalı kaldırım mantarına dürtmeden dolayı, onunda fotoğrafları var. KAPUT, BAGAJ KAPAĞI boyasız orjinal. Söz konusu boya işlemi yetkili FIAT bayi cevizlibağ FIRAT OTO da itina ile yapılmıştır. Plaka sorgulayınca söz konusu işlemler zaten anlaşılıyor.Küçük işlemler, kasko anlaşmalı servis olduğundan expert çağırılmadan Faturalı işlem olarak anadolu sigorta tarafından yaptırılmıştır. sağ taraf ve sol taraf için iki ayrı fatura düzenlenmişdir.
Hafta içi mesai saatlerinde İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Merter Ek Hizmet binasında, akşamlarıda Bayrampaşa Yıldırım mah. görebilirsiniz. Araç başında ufak bir pazarlık olabilir. Pazarlıksız fiyatıda bellidir. İstediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.
Fiyat 23500 tl
2008 model
103000 km
17" jant 205/45/17 lastik
Siyah zemin bi-xenon farlar (xenon değil bi-xenon)
Siyah zemin sisler
Meliset maşpiyel
Meliset Arka Tampon Eki
5 cm Eibach Sportline Yay
Beyaz Ledli Göstergeler
Beyaz Ledli Direksiyon radyo/cd çalar kumandası
Kolçak
Karbon Folyo Kaplama Konsol
Gövde Rengi Kapı Kolları
Gövde Rengi Ayna Kapakları
Elektrikli Aynalar
Mügen Mat Siyah Rüzgarlık
*yedek anahtarıda mevcut
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0991358/detay/
.
Konu sadece_erhan tarafından (21/06/2012 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satıslar
tşkler
hayırlısı olsun erhan,dilerim biran önce bravona kavuşursun biladerim...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
fiyatı nedir acaba?
Fiyatta uygun. Hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar, fiyat güzel
güncel
Hayırlı satışlar erhan
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
ben yıldırım mah. her geçişte görüyodum arabayı gayet temiz araç neden sorulmuyor kimsenin ihtiyacı yokmu temiz bi araca?
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
Araç km iyi,fiyat idare eder ama, modifiyeli olduğu için çok ilgi çekmeyebilir benim kanaatimce.yani arabada hiç bir şey olmasaydı. 2008 mjt active bir araç 100 bin km de illaki aranır sorulurdu.
Erhan bu benim görüşüm yanlış anlama olmasın.araç iyi gözüküyor problem yok.ama kaç kişi o dediğin ilaveleri arabasına yapıyor yada yapmak istiyor önemli olan o.
benim buraya fiyat yazmam çok doğru olmaz galerici değilim) bu aksesuarlı halde arayan kişilere çıkacaktır mutlaka.
erhan kardeşim hayırlı satışlar.
Ben anladim sanirim neden sormadiarini![]()
Sor ak bisey yok amma uZun tutmusum ilani, herseyi anlatmisim, sorcak bisey kalmamis![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri