Geçmiş olsun.kasko varmıydı?
geçmiş olsun
Punto Evo
Geçmiş olsun.kasko varmıydı?
Beğendiğim araçlardandı.nazar değmiş resmen.Allah beterinden saklasın.
amin Allah hepimizi korusun kazadan beladan.aracın kaskosu var ama bitmek üzere hem yaşım genç hem öğrenciyim hemde araç 1yılını doldurmadan kaza yaptım.kaskoyu yenilediğimde fiyat yüksek cıkacak gibi
dostum geçmiş olsun, araç çok güzeldi nazar değmiş
kasko içinde; üzgünüm ama 2 lirayı gözden çıkart
Ah be kardeşim hızlısın ama mesafeni korumalısın. Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum. Olsun sana birşey olmasında. Gerisi hallolur kardeşim. Aman dikkat et .
hayırlı alışverişler.
güncel diyelim araç tekrar satışta
Aracın son durumu nedir patron?
biz gp'yi çok sevdik
serviste onarımı yapıldı motor ve yürüyende en ufak bi değişim,işlem söz konusu değil.kaput sol çamurluk tampon değişti ki kaput ve sol çamurlukta değişimi gerektiren hiçbirşey yoktu ama servise sesimizi çıkartamadık tabi.aracı geri aldıktan sonra satışa çıkarmadan önce deneme amaçlı yaklaşık 3bin km yaptım hiç bir problem yok.
Uploaded ImageShack.us
kazalı hali
Konu burak64 tarafından (02/05/2013 Saat 01:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim ekleyememe
ilan no:123635777
geçmiş olsun işte genc yasta güzel bişiye sahip oldumu insan , nazara gelio allah tekrar yaşatmasın
Driven by the future
Geçmiş olsun, kaput gerek olmadan değişmiş demişsin ama baya bir eğilmiş bence gerekliymiş daha iyi olmuş bu şekilde...
hocam aracın önü dağılmış fotoda.. değişmesi bence de normal...
kaput ve tampon tamamda sol çamurluk bencede boş yere değişmiş ama yetkili servisler zaten hemen değişme yoluna gidiyor aslında iyi bir kaportacı için o sol çamurluğun düzeltimi gayet basittir.Kaputun işi ise biraz zor baya bir kasmış oda düzelebilir ama çok iyi olacağını zannetmiyorum.
zaten olan oldu artık boşuna kafamı yoruyorum da insan düşünmeden yapamıyo iste.Neyseki motorda bisey yok bakalım satış süreci nasıl olacak
güncel
Hayırlı satışlar çok beğendiğim araçlardan biriydi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri