güncel
güncel
Hayırlı satışlar.
PETROL YEŞİLİ METALİK RENK FARKI(Gündüz yeşil gece mavi çok dikkat çekici özel bir rengi var aracın fakat fotoları telefonla çektiğim için net çıkmadı) (300TL) 300TL derken, nasıl oluyor hocam anlamadım kusuruma bakmayın, renk değiştirme amaçlı yapılan bir uygulama mı var?
yeni yıl günceli![]()
Hayırlı Satışlar. Acele Etmeyin Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. ( arabanın hastası vardır demek istiyorum yanlış anlaşılmasın ) İnşallah istediğiniz fiyata satarsınız.
güncel.
Aracın rengi çok güzel, Türkiye'de pek tutulmuyor ama araba alacak olsam bu renk araç benim için artı bir opsiyon olurdu.
Hayırlı satışlar.
Şu bilen bilir lafınada bitiyorum..Bilmeyende bilmez öyleyse.. Hayırlı satışlar olsun biraz beklicek galiba fiyat yüksek gibi..
This is not personel, just business..
Hayırlı satışlar.. Punto hiç bir dönemde 2.elde hakettiği değeri görmedi.. O nedenle fiyat bi miktar zorlaştırıyor satışı.. Tez vakitte istediğiniz fiyata satmanız dileğiyle..
M.K.ATATÜRK
tekrar hayırlı satışlar dileyeyim size birşey demek istiyorum bana bu renk neden mavi gibi geliyor yahu renk körlüğüm falan da yok![]()
güneşte hafif yeşile kaçar gibi oluyor ama bildiğiniz düz parlak maviBursa Birmot a yeni Punto lar ilk geldiği gün arabayı bakıma götürmüştüm o zaman tırdan iniyordu ustalar bunun dalgasını yapıyordu neresi yeşil bunun diye
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Aracınızın modeli, rengi, temizliği de çok güzel. Umarım kısa sürede satılır. Ayrıca, uygun bir fiyat yazdığınızı düşünüyorum. Hayırlı satışlar.
"Ne mutlu Türküm diyene!"
Yeni zamlardan sonrada satılmazsa vay halimize renk konusuna gelince fotoları telefonla çektiğim için öyle geceleri ve gölgede mavi gibi ama güneş ışığında maviyle uzaktan yakından alakası yok.düzgün bi makineyle düzgün fotolar çekip eklerim fikir oluşur
güncel
güncel
hayırlı satışlar. walla cam tavanlı evolar 32 34binlere bulunabilirken bu aracı 37bine zor satarsınız
Konu halils2 tarafından (03/02/2013 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
yeni leon gelmiş fiyatta güzellik yapıcam günceli![]()
hayırlı satışlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri