ertuğğğ yazık oğlum bu paraya yaaa![]()
umarım alım satım yapacak kişi değilde binmeye niyeti olan birisi alır...
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
foruma özel 25.000tl son fiyat..pazarlık yoktur..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kardesim hepten dip fiyat olmus bu. hayirlisi olsun bakalim ins uzmez seni bu is.
araba çok güzel fiyat çok uygun yalnız bu aralar piyasa resmen ölü .benim t jet dynamıcde satılık ilanı var.bende en son senin bıraktığın rakamlara bırakıyorum ama piyasa ölü.
güncel arkadaşlar..satmak istiyorum artık aracı..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
25bin gerçekten bu araç için iyi fiyat.Bu fiyatada gitmiyorsa ben olsam üstünde ne var ne yok sökerim tjetçilere satarım sonra veririm
Satilmistir konu kilitlenebilir..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun Ertuğ kim aldı aracı yabancıya gitmese bari...![]()
Ertuğ bey hayırlı olsun öncelikle.
İnanın işallah yabancıya gitmiştir diyorum ben neden diye soracak olursanız şu araç 25000 e kadar düştü ve kimse ilgilenmedi forumdan.Üstündekileri baz alsan 15000 e arkadaş aracını sattı.Bir çoğunu paran olsa bile zaman harcayıp uğraşıp yaptıramıyacağımız artıları vardı aracın!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Tesekkurler arac istanbula gittiyeni sahibi bayan olucak..fiyat konsundada 25 ten fazlaya gitti soylemek istemiyorum ama istedigim bir fiyata gitti herkese hayirli olur insallah
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Oo istanbulda bize rakip geldihayirli olsun
Alana da satana da hayırlı olsun
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı olsun diyelimt jet sport kullanan bir bayan görürsek anında uzayalım yanından
yeni araç nedir Ertuğ
açıkcası senden bir impreza bekliyorum...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri