ertuğğğ yazık oğlum bu paraya yaaa :(
Printable View
ertuğğğ yazık oğlum bu paraya yaaa :(
Hayırlı satışlar ertuğ böyle bir alet için fiyat çok iyi.
umarım alım satım yapacak kişi değilde binmeye niyeti olan birisi alır...
foruma özel 25.000tl son fiyat..pazarlık yoktur..
kardesim hepten dip fiyat olmus bu. hayirlisi olsun bakalim ins uzmez seni bu is.
araba çok güzel fiyat çok uygun yalnız bu aralar piyasa resmen ölü .benim t jet dynamıcde satılık ilanı var.bende en son senin bıraktığın rakamlara bırakıyorum ama piyasa ölü.
güncel arkadaşlar..satmak istiyorum artık aracı..
25bin gerçekten bu araç için iyi fiyat.Bu fiyatada gitmiyorsa ben olsam üstünde ne var ne yok sökerim tjetçilere satarım sonra veririm
Satilmistir konu kilitlenebilir..
Hayırlı olsun Ertuğ kim aldı aracı yabancıya gitmese bari... :)
Ertuğ bey hayırlı olsun öncelikle.
İnanın işallah yabancıya gitmiştir diyorum ben neden diye soracak olursanız şu araç 25000 e kadar düştü ve kimse ilgilenmedi forumdan.Üstündekileri baz alsan 15000 e arkadaş aracını sattı.Bir çoğunu paran olsa bile zaman harcayıp uğraşıp yaptıramıyacağımız artıları vardı aracın!
Tesekkurler arac istanbula gitti :) yeni sahibi bayan olucak..fiyat konsundada 25 ten fazlaya gitti soylemek istemiyorum ama istedigim bir fiyata gitti herkese hayirli olur insallah :)
Oo istanbulda bize rakip geldi :) hayirli olsun
Alana da satana da hayırlı olsun
Sent my iPad 2 using
hayırlı olsun diyelim :) t jet sport kullanan bir bayan görürsek anında uzayalım yanından :D yeni araç nedir Ertuğ :) açıkcası senden bir impreza bekliyorum...