Bende ilanın konusunu az önce okudum sahibinden bakayım dedim ilan kalkmışHer iki tarafa da hayırlı olmuş, biri araç sahibi oldu diğeri ise hayırlı işlerde kullancak parasını , Allah tamamına erdirsin...
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin..
Bende ilanın konusunu az önce okudum sahibinden bakayım dedim ilan kalkmışHer iki tarafa da hayırlı olmuş, biri araç sahibi oldu diğeri ise hayırlı işlerde kullancak parasını , Allah tamamına erdirsin...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
3.18 arkadasımda var. kalktık gecen gun gozlerıne ınanamadı 1.4 araba nasıl boyle gdıo dıyor. Artı bizim araclar ortalama 30 kurus yakarken onun arabası 50 kurusun altında yakmıyor
ikinizede hayırlı olsun,aracın formdan birine gitmesi çok güzel olmuş bence.
ikinizede hayırlı olsun...
turbonun gücü bu işte![]()
318 ne yaboş yere benzin yakıyosunuz
320 den aşşağısıyla boş yere denemeyin benzininize yazık
stock t-jet böyle gidiyo yazılım olsa 150-155hp falan olsa bu haline göre 5-6 boy daha ilerlemiş olur vl37 yerine vl36 olup bide ona uygun yazılımla 175-180hp falan olsa stock t-jete göre en aşşağıya 10 boy daha atarlı olur![]()
Konu Ayberk0616 tarafından (24/05/2012 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
waLLa ben çok denedim 155 Lik Leon'a ben 2 kişi Leon 1 kişi 3 boy
cLk 200 kompressör 190 km hıza kadar 6 boy
306 gti iLe 6 kez denedim 2 kez geçiLdim 1 i başa baş 3 kez ben geçtim
stock gti-vts denemeLerimde roLL hep aLıp başımı gittim 0-400 de 1.5 boy kadar aLdım
honda si iLe denemeLerim oLdu yakLaşık 10 kez araçta port polish-filtre kiti- komple egzoz-short shift vardı en az 3 boy attım beni araLarında en çok zorLayan araç honda crx idi dierLerini yazmama gerek yok zaten![]()
Tutte Le strade portano a İtaLy...
Aldıracaksınız bu gidişle bi t-jette bana...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri