Alıntı Yagmuradam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Araç plaka sorgulamada Sahiplik Belge Tarihi 30/04/2012 olarak görünüyor. Neden o şekilde? Bilgilendirebilir misiniz?
Aracımı edirne-siLivri hattında çaLışan minübüsü aLmak için sahibiyLe satas etmiştik daha sonra ehLiyeti puanLarım doLması nedeni iLe kaptırdım ve 2 ay ehLiyetime eL koyuLdu verdiğim kişi aracı kuLLanmak için aLdı ama yaşına uymadığı için satıyordu bende minübüsü ehLiyeti kaptırdığımdan doLayı ve sabit bir kurumda iş buLduğum için tekrar geri verip aracımı aLdım aLan kişi sadece 300 km kuLLanmış zaten hergün yazıhanede gözümün önündeydi aracım şimdi satma sebepLerimin en büyük nedeni kısmetse bu yaz nişan yapıcam ve muhtemeLen düğünümüzü sarkıtmadan bu yıL içerisinde yapıcaz eLimde beLLi bi kısım nakit oLsun die satıyorum önümüzdeki ay nişanım oLucak kısmetse herkezi bekLerim nişana kadar satıLmassa zaten satmaya gerek kaLmicak aracı yani uzun Lafın kısası arabayı takas etmiştim tekrar geriye aLdım herhangi bir sorun kesinLikLe yoktur edirne özakıncı yetkiLi fiat servisinden de detayLı biLgi aLınabiLinir aracı servisteki ustaLar biLiyor ve servis kayıtLarıda mevcuttur...