Ya yok böle bişi, sıfırında bi dünya özellik yok, millet hala yeni kasaya koşuyo, günlerdir sahibinden de ilanda bi msj atan bile olmadı, sanki görende 444 bin km yaptı zannetcek tüm bakımlarını yaptırarak yaptım bu km yi, peki o zaman sorun nerde ?
Printable View
Ya yok böle bişi, sıfırında bi dünya özellik yok, millet hala yeni kasaya koşuyo, günlerdir sahibinden de ilanda bi msj atan bile olmadı, sanki görende 444 bin km yaptı zannetcek tüm bakımlarını yaptırarak yaptım bu km yi, peki o zaman sorun nerde ?
abi biliyorsun aynı arabaya sahibiz, şunu anladım insanlar fiat renault gibi markalarda donanımın fiyat farkını doluluğunu idrak edemiyor... punto evo deyince en baz aracın fiyatına göre düşünüp ooo sen naptın o paraya şu var bu var muhabbeti yapıyorlar iş ciddiye binince de fiyatı öldürüp almaya çalışıyorlar, bir ara piyasayı yoklamak için bende ilan vermiştim gelen mesajlar hep aynı sen naptın bu paraya neler var gibi saçmalıklar... velhasıl sorun sende bende değil genel zihniyette bence:)
hocam en son rakam nedir şimdi?
Arkadaslar ian güncel 36.000-Tl ye vermeyidüşünüyorumTakas asladüşünmüyorum alacak olan kişiye 1.5 senedirkullandıgım mıchelin Alpın 4 adet kışlıkları da verecegim
İlan no su: 54251174
Lütfen düşük teklifler vermeyiniz pazarlık sünnet ancak cok asagı ınemeyecegimi belirteyim bu da forum üyelerine özel olur
Evet arkadaşlar yurt dışından dönmüş bulunmaktayım. Yarından itibaren birçok ilan sitesine veya eşe dosta aracımı satmak için bilgi vermeyi düşünüyorum İlan halen günceldir sadece km sini güncelledim bugün veya yarın yeniden malum sitede güncel hale gelir
ilan linki varmı arabanın ?
Arkadaşlar evet aracımı geçtiğimiz hafta sattım tüm ilginize teşekkürlerimle...
Alana da satana da hayırlı olsun arkadaşım. senin ilanını çok geç fark etmişim yoksa ben alırdım. şimdi seninki gibi bir araç bulmak zor sanırım.