Hayırlısı kardeşim, Tanıdığa gitmesi daha iyi olur. Çünkü tam eşe dosta gidecek araba.
Printable View
Eyvallah abicim teşekkür ederim, bakalım hayırlısı, o abim yüksek ama bakarız demişti, onun düşündüğü fiyatlar benzinli evo fiyatlarında, ben yine baktım fiat sitesine yeni puntolarda
kararan ayna
Yağmur sensörü
Sürücü diz hava yastığı maalesef yok, bunlar bile aşağı yukarı 1500 TL belki de geçen meblağlı bir araç hayırlısı...
abi kasma kendini senin makina her zaman canlı para belki türkiyede sayılı bir seri...
Ankaralı forumdaslar yarın aracımla sabah 9 - 10 arasıankara özel güven hast de olacagım ancak 1 saat içinde döneceglm araca bakacaklara duyrulur
Dostlar özür dilerim Ankara da hastamız vardı onu almaya gelcektim çıkmıştım yola ancak belirlediğim saatte ankaraya varmak üzere yola çıkmıştım ki Ankaradan hasta alacaktım, hasta yakını telden aradı hastanın taburcu olamayacağını belirttiğinden yarı yoldan yani çankırıdan bu sabah döndüm geldim Kastamonu ya
Dostlar dün itibariyle yeğenimin sünnet merasimini yapmış bulunmaktayız. Elbetteki sünnet arabası Allah ımın nasip ettiği üzere Puntiş oldu, bu aracı alma sebeblerimden ilki yeğenimin sünnetinde skydome u açıp gezeriz hayaliydi. Mevlam bunu nasip etti, hem birkaç foto paylaşayım istedim hemde aracımı satmaktaki ciddi niyetimden ötürü son fiyatı sizlerle paylaşmak istiyorum...
Sadece araç satılıktır, istediğim rakam son olarak : 37,250-TL almak istiyen yukarıda numaram mevcut. Saygılarımla.. Ciddi alıcı çıkarsa sadece bakım malzemelerini hediye edebilirim.İyi günler...
İlgilenen arkadaşlar telden ulaşırlarsa sevinirim. Çünkü izne ayrıldım. Foruma girme şansım biraz zayıf...
Dostlar yakışmamış mı puntişe süsler ? Hiç yorum yapan olmamış :(
Emrullah hocam hayırlı ugurlu olsun. Öndeki iki kırmızı serit olmasa daha mı güzel olurmus ne:))
Arkadaşlar konuyu nereden ve nasıl sileceğiz yardımcı olabilir misiniz ?
Arkadaşlar dostlar dedik bir Allah ın kulu yardım mesajı atmamış, düzenle kısmını açmama rağmen bile silme yeri çıkmıyor veya ben bulamıyorum :(
Kardeşim, Satılık bölümünde maalesef silme yok. Araç satıldımı?
mesaj silindi
hayırlısı olsun güzel aracınız var.
Varmı böyle bişey ya millet herhalde sırf km si yüksek diye araçtan tırsıyor, abi tüm bakımlarını yağını suyunu zamanında ve titizlikle yaptıran birisiyim. Aracı 36,500 TL ye kadar indirdim bir iki msj dışında msj atan bile olmadı, çok garibime gitti, millet gitsin ford fiestalara boşunun bile 39 küsür olan ve daracık olan fiestalara veya clio tarsı araçlara versin...Çok fena kafam attı...
Yüksek km neyi gösterir ben bu arabayla o kadar gezmişim ki yakıtı kokluyor demektir. Tutupta ne rent a car cıyım ne de reprezantım ne de şirket aracı benim arabam, yalnızca suçum gezmek, balayı dönüşünde yaptığım km 2800 küsürdü. Aracın km sinin yüksekliğini burdan biçin 6-8 kez manisa izmir yaptı gerisi Kastamonu ve çevre il ve ilçelerinde...
fiyatı hiç düsürme bence burda inaninki bu araca bu parayı veren olmaz suc sizin değil bu aracların bu hale getirende havadan nem kapanlar oldukca 30.000 tl bile satamazsınız
msj silindi
Güncel...