Hayırlı satışlar gerçekten güzel araç
Printable View
Hayırlı satışlar gerçekten güzel araç
aracın güzel fakat 40 lira civarında 2011 multijet dynamic plus bravo olduğunu düşünürsen
o rakamlara satman zor gibi geliyor.Hayırlı satışlar
Aracımın geçtiğimiz c tesi günü Kastamonu merkezden ilçemiz olan Cide ye gittiğimdeki gidişime ait yakıt değerleri , ortalama yakıt, gidilen mesafe ve ort hız değerlerini sizlerle paylaşmak istedim. Yolun durumuna ve manzaraya ilişkin bir iki de foto ekledim :)
aracımın yakıt tüketimini de merak edenler için
araba full gırtlak donanım dolu eyvallah sözüm yok.ama bide türkiyede insanların fıat arabalarına bakış açısı olduğunu düşünürsek biraz yüksek gelebilir.
ama bu makinaları bilenler için fiyatı bence uygun.
hayırlı satışlar.
Teşekkürler sağolasınız, haklısınız, fiat diye bu fiyatı yüksek bulabilirler ancak bilmeyenler için de dağlı tepeli virajlı yollardaki 90 km sabit hız ortalamasının ise 51 km/h olan bir sürüş sonrasındaki yakıt tüketimi km başına 0,18 krş olduğunu da benden bilsinler duysunlar...
Aracın İlanı ve fiyatı güncel...
hayırlı satışlar
Güncel...
hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar Emrullah Bey...Aracınız çok klas ve kusursuz bir araç bence...İnşaallah değerinde ve kıymetini bilen birine gider...
Dostlar 38,500-TL
fiyatı çok bulan arkadaşlarım sıfırı 48binlerde olan bir araba daha ne kadar ucuz olabilir...(tartışma amaçlı yazmıyorum lütfen farklı algılamayın ama durum bu!)
hayırlı satışlar abi çok fazla fiyat kırma bence ihtiyaç yoksa
bence fiyatı gayet uygun hayırlı satışlar
Ya biraz ihtiyaçtan çünkü birikim yapıp değerlendirmek istiyorum paramı
teşekkürler şafak kardeşim, bende makul olduğuna inanıyor ve bu aracın piyasasını bildiğim için fiyat/donanım makul diye düşünüyorum.
Ciddi alıcılara kapım her zaman açık...
38,500-TL güncell...
38.000-TL olarak güncelliyorum
Fiyatını yüksek bulan arkadaşlar düşündükleri fiyatları Kastamonu Merkez ilanında bulunan aracımın ilanına nick leriyle birlikte msj bıraksınlar degerlendireyim , 35 000 Tl lere stock dynamıc manuel evo satılıyor , benim araca ve donanıma bakıyorum ilaveten bakım parcaları ve 4 mıchelın alpın lastk veriyorum daha ne yapmam gerekır ? Onumuzdekı cumaya kadar satılmazsa her iki ilandan kaldıracagım Bilgilerinize...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...4251174/detay/
Önümüzdeki çarşamba gününe kadar bir tanıdığım polis abim müsade istedi, çarşamba bana haber verecek. Araçla ilgilenenlere duyrulur...
Puntişime kısmet olursa ve hayırlısıysa elveda dememe son 3 gün... :(
Bu arada sıfır araç fiyatları gördüğüm kadarıyla 700 TL ye yakın artmış bilginize arkadaşlar...
Emrullah kardeşim gittimi ? :(
Abi msn açamıyorum güncelleme nedeniyle ksr bakma , uğraşıyorum, ya arabayı bir polis tanıdığım almak istiyo ama henüz pazarlık yapmadık, çarşambaya kadar müsade et dedi, ama çok ciddi alıcı çünkü yanına gittiğimde tüm arkadaşlarına şöyle diyor "Emrullah arabama iyi bak vs , veya arkadaşlar işte benim arabam vs diyor çarşamba alcam kısmetse diyo :) " inşallah her ikimiz içinde hayırlısı olur...