Forge intercooler siparişi verildi ve şu sıralar gelmek üzere arkadaşlar. Satış günceldir.
Printable View
Forge intercooler siparişi verildi ve şu sıralar gelmek üzere arkadaşlar. Satış günceldir.
Günceldir.
Forge intercooler uygulaması ile 200 HP-290Nm. değerlere ulaşacağını hesapladığım arabamın satışı günceldir.
Abi inan kafayı yiyorum alamadığım için şu arabayı ya :D bu arada abi take off jantları satmayı düşünürmüsün
Mertcan'cığım, samimiyetle gönlüm senin bu arabayı almandan yana, yakında Forge intercooler ve montaj fotoğraflarını da paylaşırım, eğer kendine göre bir önerin varsa ve bana iletirsen konuşup değerlendiririz değerli kardeşim. Take-off jantları da, Abarth jantlar geldiğinde Bulut kardeşe satmıştım.:)
Günceldir.
Arac güzel ama fiyatı biraz fazla pahalı
hayırlı satışlar..
Günceldir.
Günceldir.
Günceldir.
Hayırlı satışlar
''Forge'' intercooler nihayet ulaştı ve yarın yetkili servisde montajı yapılacak, satış günceldir.
Bugün ''Forge'' motorsport intercooler montajı yapıldı, satış günceldir.
Arkadaşlar Forge Intercooler uygulamasından sonraki güncel fotoğraflar ilk sayfada güncelenmiş ve beğeninize sunulmuştur. İyi seyirler :)
harbiden seyiri çok iyi. fotoğraflar çok iyi, araba mükemmel görünüyor.Forge int. hayırlı olsun :)
orkun abi senden 0-100 veya 100-200 video bekliyoruz :)