Günceldir.
Printable View
Günceldir.
hocam yalnış anlama ama bir punto ya bu kadar emek ve para harcamaya değermiydi ( beş sene gp kullanmış biri olarak söylüyorum ).bugun internette araştırma yaparken 2008 golf gti gördüm,38.000 km de ve fiyatı 37.750.insanların kafasındaki fiat önyargısını aşmak çok zor.bu arada amacım aracını kötülemek değil,zevkler ve renkler tartışılmaz fakat o kadar emeğin ve zamanın heba olması beni üzdü.umarım istediğin fiyata satabilirisin.hayırlı satışlar.
Cihangir kardeşim, 35 yıldır ehliyetli olarak araba kullanmakta olan ve de bugüne dek birçok spor otomobil ile uğraşmış bir otomobil ve motorsporları meraklısı olan birisi olarak, kesinlikle bu arabaya bu emeği ve harcamayı yapmaya değer, çünkü bu araba Abarth'ın alt yapısı olan t-jet motora sahip, bana göre arabam şu anki estetik, mekanik donanımı ve de performans değerleri ile bahsettiğiniz 2008 Golf GTI dan çok daha üstündür. Bugün Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Lancıa ve Chrysler markalarının tek sahibi olan Fıat markasına karşı ön yargılarını aşmış olan ve otomobilden anlayan taliplilere hitap eden bir arabadır, bu sarfetmiş olduğum emek ve harcama bence kesin olarak üzülünecek değil, sevinilecek bir iş, iddia ediyorumki Türkiye'de arabamın üstüne Punto henüz yok, bu arada iyi dileklerinize de teşekkür ederim.:)
Hayırlı satışlar.
Günceldir.
Günceldir.
ilan güncel mi
Günceldir, sipariş edilmiş olan Garrett GT 1446 turbo uygulaması sonrası tabiki fiyat güncellenecektir arkadaşlar.:)
Garrett GT 1446 (Punto Abarth Esseesse-super sport turbosu) turbomuz elimize ulaştı, montaj sonrası fiyat güncellenecektir, satış günceldir.
resimlerde jilet gibi duruyo cok güzel araç
Merakla yeni turbonu takmani bekliyoruz abi :)
Discovery cihazımdan gönderildi
Garrett gt 1446 (Punto Abarth Esseesse-Supersport turbosu) turbo uygulaması sonrası arabam 2,0 bar peak turbo basıncı yapmakta ve tabiki motor güvenliliği açısından bu değer yazılımla daha aşağı çekilecek. Ayrıca Green Storm kapalı air intake kit uygulaması da yapıldı ve arabamın satış fiyatı 42.500 TL. olarak güncellenmiştir.:)
Bugün, orijinal 17'', 7j, 39et, 4X100 GP Abarth jantlarımın orijinal ölçüsü olan 215 45 17 Toyo Proxes t 1 sport (ZR 17) lastiklerim takıldı, şimdi sırada Garrett gt 1446 turbo uygulaması sonrası yazılım güncelleme ve custom krom turbo intake pipe (hava emme borusu) uygulaması var arkadaşlar.:)
Öncelikle hayırlı satışlar,bende sizin gibi aracıma elimden geldiğince modifiye yapıp araç kişiselleştirmeyi farklı olmayı seven biri olarak yaptığınız tüm modifiyeleri sonuna kadar beğeniyor ve takdir ediyorum.
bende angaralıyım ve orda olsaydım bu konularda sürekli rahatsız ederdim:)
yapılan modifiyeler;paranın yanında cesaret,emek,bilgi ve zamanda istiyor,bunlara paha biçmekte zor..
daha öncede yazışmıştık özelden dowpipe ile ilgili en sağlıklı bilgiyi sizden almıştım;9bin km deki aracıma motor modifiyesi olarak;novitec power box,simota açık hava filtresi,my racing karbon son susuturucu dışında sadece down pipe kaldı...
T jet kullanıcısı olarak önümde böyle bir örnek olması banada ilham veriyor açıkçası,bakalım ne kadar yaklaşabilecez:)