Katılıyorum.:)
Printable View
Takdiriniz için teşekkür ederim Murat kardeşim, ancak, burada belirtmiş olduğum fiyat, maliyetinin çok altında kalıyor ve de istediğim fiyata bugünkü koşullarda bu arabayı maletmek mümkün değil. O yüzden uçuk bir fiyat değil. Sahibinden .com konusundaki düşüncenize ise hürmet ediyorum, fikrimi değiştirebilirim tabiki.:)
Bence Orkun Abi'nin aracı yazdığı parayı hakeden bir araçtır.T-jet ayarında başka markaların fiyatlarını hepimiz biliyoruz.Bunu samimi olarak yazıyorum ki bu gün bir araç alacak olsam gözüm kapalı alacağım bir araçtır.
sağol erhan emek çoktu bilindiği gibi..harcadığım para 10-12.000 tl yi geçmiştir belki ama ne yazıkki üstüne ne koyarsanız koyun karşıdaki %99 alıcı için sadece punto..harcağımız emeği parayı satarken geri alabilmek çok zor bi iş..zaten aracımı takas a verdiğim için içime sinen bir değerde gitmiş oldu..hemen hemen 27-28.000 lira civarı etti takasta..ben keyfini sürdüm tertemiz sorunsuz araba verdim..alan arkadaş hanımına aldı aracımı fakat şu an tekrar saçma açıklamalar içeren bir ilanla satılık :) yabancı birine gitmesede iyi ellerde olsa keşke =) aracı verirken hiç içime sinmedi alıcısı çünkü..
sonuç olarak orkun abi-ben ve daha birçok arkadaşımızın aracının hakettiği değerler yüksektir..ama gelgelelim bu piyasada zor malesef..ilanıma 30.000+ bir rakam yazsam güler geçerdi çoğu insan malesef..satmak istediğim için sattım acelem olmasa yüksek fiyat çeker dahada beklerdim..
bence keşke biraz daha bekleseydiniz ancak olsun takasta istediğiniz aracı almış oldunuz o yüzden sizin aracınız tek satılsaydı ucuza gidecekti bence takasta tam değerini buldu ozmn..
(AYRICA GOLF'U ALDIN BURADA YAZILARINI GOREMEZ OLDUK :) )
Umarım beğenmişsindir golfu ? nasıl tatminkarmı ? +ları -leri neler ?
Umarım hakettiği değeri bulur , beklediğinede değer abi..
Orkun inşallah değer bilene gider..
Günceldir arkadaşlar.
Günceldir.
Günceldir.
Günceldir.
Ön tampon altı splitter ve rodlardan vaz geçme alternatifi için yetkili servisden bir adet ön alt panjur aldım ve yedekte tutuyorum arkadaşlar. Satış günceldir.