güncel ..
https://forum.grandepuntotr.com/gara...da-fotolu.html
henüz ilan açmadım forumdan bi arkadasa gitmesini isterim. çok severek kullandım aracı ikinci sahibiyim benden önceki sahibinde aracın hasarı vardır sol ön kapı deişmiştir arka kapının iç kısmında düzeltme yapılmıstır direklerinde falan herhangi bişeyi yoktur olsaydı zaten ben alımıcaktım. son bakımına otoda girmiştir kendisi aracı biliyodur. araç 85 000 km dedir. garaj bölümündeki konu linki yukarıdadır resimlerine ordan bakabilirsiniz. resimlerden farklı olarak aracta yeni takılmıs dubble din pionner marka vardır. iki adet eversonic ekranlı fonksiyonlu kafalık ledli stop ve fk logosuz panjur eklenmiştir.onların bi kısmıda bu albümde mevcuttur.
https://forum.grandepuntotr.com/gene...agarmis-d.html
beklediqim araç bugün itibariyle satısa cıktıgı için aracımı satmak durumundayım. o aracı kacırırsam bende satmıcam dogal olarak aracımı. fiyat olarak 25.500 düşünüyorum. telefon 0554 801 58 22
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / 2008 Rock Siyah Grande Punto sahibinden.com'da - 73962676
Konu fiery_hunter tarafından (09/02/2012 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
güncel ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
hayırlı satışlar eray umarım değerini bilecek birine gider...
sırada ne var mahsuru yoksa..?
uzun zamandan beri ilgilendiqim bi bmw var z serisi
bide piyango olarak bugün a3 çıktı kadir büyük ihtimal a3 olucak kaçırmazsam![]()
Erayım hayırlısı olsun hakkında![]()
yakışır...
hayırlısı hangisiyse o olsun diyelim...![]()
Hayırlı satışlar..
güncel..
hayrlı satışlar
Hayırlısı olsun..
arkadaslar çok acil satılık 26.500 tl düştüm fiyatı..
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
eray çok üzüldüm,ama a3 ü görünce gözlerim fırladı hadi hayırlısı
kimse alınmasın,son buluşmada gördüğüm en güzel arabaydı
içindekileriyle komple mi vercen aracı?
saolasın aykutum. valla bu fiyat ne var ne yoksa vericem çok acil satamazsamda öbür arac için para ayarlamaya calısıyorum ayarlıyabilirsem satmıcam durucak zevkine![]()
güncel......
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar Erayım...
Arabayı almadan önce keşke satılsa da ben alsam dediğim bir araç.
Hayırlı satışlar dilerim
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri