Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sinema buluşmasınada gelmezsin sen şimdi. gelsende punto ile gelmeyeceksin. ne yap et buluşmaya punto ile gel yoksa küserim bak.

tabi herşeyden öncesi hayırlısı olsun ama tekrar çok üzüldüğümü söylemeden yapamayacağım. nasıl kıyacaksın, emek verdin, boyasını parlattın, nazarım mı değdi yoksa o gün gösterdin boya korumayı siyahtı ama ışıl ışıldı gecenin karanlığında.
abi ben hiçbi aracımla bununla ugrastıgım kadar ugrasmadım. kus pislediqinde boyaya zarar vermesin die anında arabadan inp temizledim. boyası parlaklıgını kaybettiqi anda yasama sevinci kalmıyodu sanki içimde sürekli ugrastım da ugrastım anlıyacagın. ama siz beni puntosuz kabul ederseniz neden gelmiyeyim tabiki gelirim. sabahtan beri telefonlarım susmadı arıyan arıyana suanda biri daha aradı arac duruyo mu paramızı alıp geliyoruz gösterelim rehin falan yoksa satısı alalım die forumdan bi arkadasıma gitmesini cok isterdim ama olmadı sanırım gelenler ciddi alıcak gibi napalım böyle olmalıymıs heralde..
Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi z4'le filan gelcekse gelmesin zaten

şaka bi yana araba güzeldi. forumdan birine gitse sevinirim.
bende çok isterdim forumdan bi arkadasa gitmesini hiç deilse arada görür hasret gideririrdim ama kısmet deilmiş ..