hayırlı olsun eray...
cihan sat senin aracı![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
hayırlı olsun eray...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Hayırlı satışlar Eray.
Umarım gönlüne göre yeni bir araç alırsın![]()
herkeze teşekkürLer
güncelll..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
günCeLL...
sahibinden linkini ekledim güncellllll...
eray karlı fotolar harici güncel fotolarınıda koy istersen,led li falan şöyle
çekemedim ki aykut stopların olduqu fotolar tek kar yagdıqı zaman var
hayırlısı olsun, umarım aracın yine forumda birine kalır.
Hayırlısı olsun Eray araban çok güzel umarım istediğin gibi satarsın inşallah daha iyilerine binmek nasip olur kardeşim...
cihan öyle bi niyetin varsa geri kalanını hallederiz problem olmaz. baya arıyan var bugün yarın gidicek gibi ama forumdan istiyen yok sanırım kimseden ses yok
sinema buluşmasınada gelmezsin sen şimdi. gelsende punto ile gelmeyeceksin. ne yap et buluşmaya punto ile gel yoksa küserim bak.
tabi herşeyden öncesi hayırlısı olsun ama tekrar çok üzüldüğümü söylemeden yapamayacağım. nasıl kıyacaksın, emek verdin, boyasını parlattın, nazarım mı değdi yoksa o gün gösterdin boya korumayı siyahtı ama ışıl ışıldı gecenin karanlığında.
abi ben hiçbi aracımla bununla ugrastıgım kadar ugrasmadım. kus pislediqinde boyaya zarar vermesin die anında arabadan inp temizledim. boyası parlaklıgını kaybettiqi anda yasama sevinci kalmıyodu sanki içimde sürekli ugrastım da ugrastım anlıyacagın. ama siz beni puntosuz kabul ederseniz neden gelmiyeyim tabiki gelirim. sabahtan beri telefonlarım susmadı arıyan arıyana suanda biri daha aradı arac duruyo mu paramızı alıp geliyoruz gösterelim rehin falan yoksa satısı alalım die forumdan bi arkadasıma gitmesini cok isterdim ama olmadı sanırım gelenler ciddi alıcak gibi napalım böyle olmalıymıs heralde..
bende çok isterdim forumdan bi arkadasa gitmesini hiç deilse arada görür hasret gideririrdim ama kısmet deilmiş ..
hayırlı olsun eray, bekleyecek araba değildi zaten. inşallah daha iyisini hemen alırsın.
evet ama alıcıyı gözüm tutmazsa vermicem heba edemem böyle bi aracı
Hayırlı satışlar
Demek BMW zengin zenci![]()
TSİ Jetta.
saolasın oguzum bakalım nasibimizde ne varsa artık
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri