Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: 2011 Skydome+Fullkit+Bodykit 1.3 Multijet

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

hayırlı satışlar, 30,250 vereyim...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Hayırlı satışlarr..

Teklifleri değerlendirin derim

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alperr eefeoglu
    EFEOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 27

Varsa o fiyata bende değerlendirim onada bir garaj bulur birde değişik renkte kaplama yaparım olur biter

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

Alıntı EFEOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yokmu düşünen arkadaşlar foruma ilave indirim en azından değerini bilen birine gider.Yapılan aksesuarları toplarsanız maliyetinin altında olduğunu göreceksinizdir.
    komple body kit artı jant lastik yay ne kadar tuttu valla çok merak ettim??maliyetin altında diyorsunda..10bin harcasan sıfır grande punto en fullu paketli tli 38.000bin..10binde masrafla birlikte hesap ediyorum 48bin..

mercedesin amg komple body kitleri avrupadan gelen 4300$...

kesinlikle baltalamak için demiyorum yalnış anlamada yokmu düşünen indirim yapcam demen biraz şaka yapar gibi

full evo bütün paketler dahil 48,500tl..

tekrardan hayırlı satışlar..

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Değerli Hemşerim Alper Kardeşim. Öncelikle Hayırlı Satışlar Dilerim. Diyeceğim Odurki Modifiyeli Aracın Değerini O İşe Zamanını Zevkini Parasını Harcayan Ve Eziyetini Çeken Bilir. Bunu Yaşamamış Birine Bunu Anlatamazsın. Onun Gözünde Bu Araç Sadece Bir Grande Puntodur Öteyede Gidemez.

Aracını Gayet Şık Ve Orjinal Aksesuarlarla Dizayn Etmişsin Alper Maşallah Diyelim. Yalnız Sadece Dış Modifiye Mevcut Sanırım Araçta, İçerde Bir Ses Dizaynı Felan Yok Gördüğüm Kadarıyla.

Şimdi Aracı Keyfe Keder Satılığa Çıkarmışsın Sanırım. Öncelikle Sende İyi Biliyorsunki Modelli Araçlarda Satış Her Zaman Zarar Demektir. Ayrıca Senin Birde Artın Varki + Modlamışsın Aracı. Şimdi 45.000 TL Rakamı Punto İçin İddalı Bir Rakam Gerçekten. Yorumlara Baktımda Rakamın Çok Olduğunu Düşünen Arkadaşlarada Biraz Tepkili Cevaplar Vermişsin Böyle Davranma Bence İlk Baştada Dediğim Gibi Senin Aracına Verdiğin Değeri Herkesten Bekleyemezsin. Ayrıca Bu Paralarada Punto Hayranı Bulman Cidden Zordur Buna Hazırlıklı Olmalısın. Kimseye Kızma Yani Bu Sebepten. Keyfe Kederse Aceleye Meyil Yok 45 Olmaz 41 Olur 43 Olur Bir Müşterisi Çıkar İnş. Diyeceksin Bekleyeceksin Mecburen.

Şimdi Öncelikle Sana İlk Eleştirim İlan Fotoğrafların Aracını Hiçmi Hiç Göstermiyor. Kavasda Fotoğraf Çektirmişin Birde Sanırım Forumda Çektirmişin. Güzel Kardeşim Nevşehir Gibi Yerde Yaşıyorsun Ürgüpte Göremede Avanosta Dünya Manzara Var Akşam Güneşi Batarken Şöyle Aracını Gerçekten Yapılanları Belli Edecek Fotoğraflar Çekmelisin Diye Düşünüyorum. Nevşehiri İyi Bilirim Orhan Kavas Serviside Hepsi Beni İyi Bilir. Benden Sana Nacizane Bir Tavsiye Ama Yinede Tercih Senin. Ayrıca Araç İçi Fotoğrafı Ve Motor Fotoğrafıda Ekle İnsanlar Merak Eder Bu Aracın İçini Motorunu Bu Fiyatı Görünce.

Tekrar Hayırlı Satışlar Kardeşim Yakın Zamanda Nevşehire Gelirsem Tanışalım İnş.
    "Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alperr eefeoglu
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Beyaz

Serdar kardeşim mesajın için teşekkür ederim yazdıklarında yerden göğe kadar haklısın.Evet bende farkındayım mal ederinin bilenin elinde değerlidir.Ama ortadada bir gerçek varki daha beni arayıp şu parçayı nerden buldun deyip adres isteyenler cam filmi çektirip çelik jant takmakla arabasını modifiyeli sayanlar arabaya filim ve jant parası kadar artı görürse bu piyasadada yazdıklarımı bana çok görmezsin sanırım.Evet araba alacak biri için çok fiyat olabilir yada daha iyi alternatifler vardır ben hiçbir zaman fiat markası dışına çıkmadım çünkü sende bilirsinki nevşehir de servis harici iş yaptırman çok zor sürekli ve daimi olarak da en istikralı fiat orhan kavas eğerki yolun düşer gelirsen tanışmak isterim servis elemanları beni bilir çağırttırman yeterlidir gelirim.Fakat boş zamanımın olmaması nedeni ile resimleri böyle çekebildim.Kimseye kızmıyorum kızmayada hakkımyok kimse beni yanlış anlamasın 32.000.-TL ye bende alırım herkesin gönlünden eder bir fiyatı vardır.aracın motor kısmı ile garanti kapsamında sorun yaşarsa diye ses sisteminide herkesin zevki başkadır diye yapmadım zaten fiyat şişti birde bunları yaparsam baya artı olacaktı.Herkese selamlar.
    Konu EFEOGLU tarafından (05/10/2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alperr eefeoglu
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Beyaz

Seyhun kardeşim www.gstuning.de adresine girersen arka tampon 400€+marşpiyel takımı 300€+spoiler 230€ toplamda 930€ bedel ödendi ve geliş tarihi euro kuru ile %18 Gümrük vergi ödendi ben sadece parçalara verdiğim fiyatları hesaplıyorum diğer parların temini zaten yurtiçi onların fiyatında çok bir farkla aldığımı sanmıyom.
    Konu EFEOGLU tarafından (05/10/2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.

V.Seyhun Akar
    seysey37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41GC850
    Edilen teşekkür: 219

Alıntı EFEOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seyhun kardeşim www.gstuning.de adresine girersen arka tampon 400€+marşpiyel takımı 300€+spoiler 230€ toplamda 930€ bedel ödendi ve geliş tarihi euro kuru ile %18 Gümrük vergi ödendi ben sadece parçalara verdiğim fiyatları hesaplıyorum diğer parların temini zaten yurtiçi onların fiyatında çok bir farkla aldığımı sanmıyom.
    benim dediğim +10binden daha az bi masraf çıkcaz ortaya bu dediğin 1000euro yla

çok basit bi örnek 2005 yılında tipo modifiye ettik piyasası 11-12 ken 17 dedim..16ya vermedim..
    seni bende çok iyi anlıyorum modifiye konusunda ama serdar abinin dediği gibi belirli biyere kadar harcadığın parayı koyabiliyorsun..
    araçta bu..bi cam filmi bi jant var dediklerinden değil belirtiyim
    https://forum.grandepuntotr.com/dige...16v-175hp.html

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Gorky
    Ziyaretçi Gorky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Takılan herşey araç fiyatını artırmaz. Hatta çoğu zaman düşürür. Aracın Active model. Motorda bi işlem yapılmamış. 45bin bence çok çok uçuk
    Konu Gorky tarafından (05/10/2011 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

O Ç
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretçi049 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 NOC 90
    Edilen teşekkür: 265

Kolay gelsin, ihtiyacın olacak

alperr eefeoglu
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Beyaz

Hayırlısı olsun arkadaşalar ekmek istemiyor su istemiyor.Satılacak fiat araban olsun 2-3 aşağı verirsin satılır.

erdem burak
    testarossa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

yapılan her masraf malın değerini artırmıyor haliyle. araba,ev,dükkan hepsinde böyle.yeni alıcı kendi ihtiyaclarına yönelik bi masraf yaparım der gerek duyarsa.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12