hayırlı satışlar, 30,250 vereyim...![]()
Hayırlı satışlarr..
Teklifleri değerlendirin derim![]()
Varsa o fiyata bende değerlendirim onada bir garaj bulur birde değişik renkte kaplama yaparım olur biter![]()
komple body kit artı jant lastik yay ne kadar tuttu valla çok merak ettim??maliyetin altında diyorsunda..10bin harcasan sıfır grande punto en fullu paketli tli 38.000bin..10binde masrafla birlikte hesap ediyorum 48bin..
mercedesin amg komple body kitleri avrupadan gelen 4300$...
kesinlikle baltalamak için demiyorum yalnış anlamada yokmu düşünen indirim yapcam demen biraz şaka yapar gibi
full evo bütün paketler dahil 48,500tl..
tekrardan hayırlı satışlar..
Değerli Hemşerim Alper Kardeşim. Öncelikle Hayırlı Satışlar Dilerim. Diyeceğim Odurki Modifiyeli Aracın Değerini O İşe Zamanını Zevkini Parasını Harcayan Ve Eziyetini Çeken Bilir. Bunu Yaşamamış Birine Bunu Anlatamazsın. Onun Gözünde Bu Araç Sadece Bir Grande Puntodur Öteyede Gidemez.
Aracını Gayet Şık Ve Orjinal Aksesuarlarla Dizayn Etmişsin Alper Maşallah Diyelim. Yalnız Sadece Dış Modifiye Mevcut Sanırım Araçta, İçerde Bir Ses Dizaynı Felan Yok Gördüğüm Kadarıyla.
Şimdi Aracı Keyfe Keder Satılığa Çıkarmışsın Sanırım. Öncelikle Sende İyi Biliyorsunki Modelli Araçlarda Satış Her Zaman Zarar Demektir. Ayrıca Senin Birde Artın Varki + Modlamışsın Aracı. Şimdi 45.000 TL Rakamı Punto İçin İddalı Bir Rakam Gerçekten. Yorumlara Baktımda Rakamın Çok Olduğunu Düşünen Arkadaşlarada Biraz Tepkili Cevaplar VermişsinBöyle Davranma Bence İlk Baştada Dediğim Gibi Senin Aracına Verdiğin Değeri Herkesten Bekleyemezsin. Ayrıca Bu Paralarada Punto Hayranı Bulman Cidden Zordur Buna Hazırlıklı Olmalısın. Kimseye Kızma Yani Bu Sebepten. Keyfe Kederse Aceleye Meyil Yok 45 Olmaz 41 Olur 43 Olur Bir Müşterisi Çıkar İnş. Diyeceksin Bekleyeceksin Mecburen.
Şimdi Öncelikle Sana İlk Eleştirim İlan Fotoğrafların Aracını Hiçmi Hiç Göstermiyor. Kavasda Fotoğraf Çektirmişin Birde Sanırım Forumda Çektirmişin. Güzel Kardeşim Nevşehir Gibi Yerde Yaşıyorsun Ürgüpte Göremede Avanosta Dünya Manzara Var Akşam Güneşi Batarken Şöyle Aracını Gerçekten Yapılanları Belli Edecek Fotoğraflar Çekmelisin Diye Düşünüyorum. Nevşehiri İyi Bilirim Orhan Kavas Serviside Hepsi Beni İyi Bilir. Benden Sana Nacizane Bir Tavsiye Ama Yinede Tercih Senin. Ayrıca Araç İçi Fotoğrafı Ve Motor Fotoğrafıda Ekle İnsanlar Merak Eder Bu Aracın İçini Motorunu Bu Fiyatı Görünce.
Tekrar Hayırlı Satışlar Kardeşim Yakın Zamanda Nevşehire Gelirsem Tanışalım İnş.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Serdar kardeşim mesajın için teşekkür ederim yazdıklarında yerden göğe kadar haklısın.Evet bende farkındayım mal ederinin bilenin elinde değerlidir.Ama ortadada bir gerçek varki daha beni arayıp şu parçayı nerden buldun deyip adres isteyenler cam filmi çektirip çelik jant takmakla arabasını modifiyeli sayanlar arabaya filim ve jant parası kadar artı görürse bu piyasadada yazdıklarımı bana çok görmezsin sanırım.Evet araba alacak biri için çok fiyat olabilir yada daha iyi alternatifler vardır ben hiçbir zaman fiat markası dışına çıkmadım çünkü sende bilirsinki nevşehir de servis harici iş yaptırman çok zor sürekli ve daimi olarak da en istikralı fiat orhan kavas eğerki yolun düşer gelirsen tanışmak isterim servis elemanları beni bilir çağırttırman yeterlidir gelirim.Fakat boş zamanımın olmaması nedeni ile resimleri böyle çekebildim.Kimseye kızmıyorum kızmayada hakkımyok kimse beni yanlış anlamasın 32.000.-TL ye bende alırım herkesin gönlünden eder bir fiyatı vardır.aracın motor kısmı ile garanti kapsamında sorun yaşarsa diye ses sisteminide herkesin zevki başkadır diye yapmadım zaten fiyat şişti birde bunları yaparsam baya artı olacaktı.Herkese selamlar.
Konu EFEOGLU tarafından (05/10/2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
Seyhun kardeşim www.gstuning.de adresine girersen arka tampon 400€+marşpiyel takımı 300€+spoiler 230€ toplamda 930€ bedel ödendi ve geliş tarihi euro kuru ile %18 Gümrük vergi ödendi ben sadece parçalara verdiğim fiyatları hesaplıyorum diğer parların temini zaten yurtiçi onların fiyatında çok bir farkla aldığımı sanmıyom.
Konu EFEOGLU tarafından (05/10/2011 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
benim dediğim +10binden daha az bi masraf çıkcaz ortaya bu dediğin 1000euro yla
çok basit bi örnek 2005 yılında tipo modifiye ettik piyasası 11-12 ken 17 dedim..16ya vermedim..
seni bende çok iyi anlıyorum modifiye konusunda ama serdar abinin dediği gibi belirli biyere kadar harcadığın parayı koyabiliyorsun..
araçta bu..bi cam filmi bi jant var dediklerinden değil belirtiyim
https://forum.grandepuntotr.com/dige...16v-175hp.html
Takılan herşey araç fiyatını artırmaz. Hatta çoğu zaman düşürür.Aracın Active model. Motorda bi işlem yapılmamış. 45bin bence çok çok uçuk
![]()
Konu Gorky tarafından (05/10/2011 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
Kolay gelsin, ihtiyacın olacak![]()
Hayırlısı olsun arkadaşalar ekmek istemiyor su istemiyor.Satılacak fiat araban olsun 2-3 aşağı verirsin satılır.
yapılan her masraf malın değerini artırmıyor haliyle. araba,ev,dükkan hepsinde böyle.yeni alıcı kendi ihtiyaclarına yönelik bi masraf yaparım der gerek duyarsa.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri