bayramda biraz lazım olmuştu güncel km 16.500, yeni sahibini bekliyor.
bayramda biraz lazım olmuştu güncel km 16.500, yeni sahibini bekliyor.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
halen güncel arkadaşlar, forum arkadaşlarıma fiyatında bir güzellik yapılacak bilginize![]()
aracım bugün itibariyle satılmıştır...
Hayırlı olsun Hasan...
Alanada satanada hayırlı olsun, çok güzel araçtı gerçekten.. Üzerindeki jant ve lastik ebatları neydi acaba? bu jant modelini çok beğeniyorumda![]()
hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı olsun gerçekten çok kolay bulunamayacak temizlikte araçmış....
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler değerli arkadaşlarım, bu haline rağmen expertize götürdük aracı, servisteki usta hayret ettigüzel bir araçtı, çok güzel anılarım oldu, sizin gibi değerli insanlarla sohbetlerim oldu, aranızda fazla kalamadım fakat keyifli zamanlar geçirdim.
aracın üzerindeki jantlar orjinal jantlarıydı 16" ebatındaydı. Fakat şunu belitmeliyimki bu güne kadar çok araç alıp sattım, araç ne kadar iyi olursa olsun, t-jet zor bir araç özellikle satılırken çok zorlandım. abuk subuk sorular ve fiyat teklifleri aldım. fakat çok çok keyifli bir araçtı. Alan arkadaşımada hayırlısı olsun. sıfıra yakın bir araç aldı. sizlerede kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlısı olsun hasan...
hayırlı olsun, yetişemedik arabaya...
hayırlısı olsun..
mesafe bizi korkuttu, her zaman kaçan balık büyük olur. şimdi almıştım, dönerken otobanda deniyor olurdum.
hayırlı olsun
hayırlı olsun temiz t-jet miş 15000 de.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Hayırlısı olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri