Hayırlı olsun güzel araç inşallah satarsınız. Bu arada bende Örnek Mahallesinde oturuyorum ama hiç görmedim aracınızı![]()
Başlıktanda belli olacağı gibi arabamı canım istedi diye satıyorumDaha iyisini daha güzelini alasım geldi ve üstüne 5-10 bin koyarak fullünü alabileceğimi düşündüm... Satılırsa satılır satılmazsa seneye okul bitince satıp farklı bi araba alırım düşüncesiyle koydum ilanı. Fiyatı fazla gelebilir ancak temiz arabadır. El üstünde tutarım bebeğimi
yağını suyunu eksik etmem devir saatine bakarak kullanırım yani. Sahibinden'de ilan açtım. Belki forumdan arkadaşlarda kızımızı beğenirler istemeye gelirler diye buraya da bir konu açayım dedim...
İlan Burada -https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-140-hp-350-nm-tork-dynamic-stil-paket-degisensiz-sahibinden-57379278/detay
Konu FoGGy tarafından (23/08/2011 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun güzel araç inşallah satarsınız. Bu arada bende Örnek Mahallesinde oturuyorum ama hiç görmedim aracınızı![]()
Hayırlı satışlar...
mehmet yanlız arabanı bir övmüşsün maşallaharabamı satacağım zaman açıklama kısmını sana yazdıracağım .. arabayı alasım geldi . fakat bir yer saçma olmuş dpf li değildir hen an arıza çıkıp 2000 tl gidecek
dpf arıza yapıp 2000 çıkanı hiç duymadım desem
hayırlı satışlar![]()
hayırlı satışlar
Yazarız artıkama gerek kalmasa daha iyi araçlarınız güzel
DPF sorun olmasada ilerde belli bir kmden sonra sıvısını değiştirmek filan masraf oluyor 1000-2000 lira arası çok araştırdım. Onu ondan yazdım. Arıza değil yani. Uzun vadede ne olacağı belli olmayan bir sistem. Riske girmek istemeyenler için ideal arabam
![]()
hayırlı satışlar.
TSİ Jetta.
Ahaha bunları karıştırmayalımİlanın albenisi oluyor oda
belki 1 senede 100000 km yapcak bi adam alıcak
150000 çok değil dizel araç için bence. Ben senede 30000-35000 km yapıyorum ki çok kullandığımda yoktur yani. Haftada 2-3 gün yatar araba... DPF iptali yapılıyor mu bilmiyorum bilgim yok yani o konuda
ama olmaması daha iyi gibi
hem rejenerasyonda yapmıyor.
DPF nedir arkadaşlar ?
Hayırlı satışlar beyaz sadelık
Eveet. Dönem içinde sürekli kullandığımdan dolayı satmadığım aracımı ara tatilde yine görücüye çıkarıyorum. Canı Bravo çekenler bakabilir.İlan günceldir.
TIKLAYIN
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Fatihcim hayırlı satışlar..birkaç sorum olacak fiyat olarak en son ne düşünüyorsun birde hız sabitleyici takılabiliyor mu?
Fiyat olarak son düşüncem 31.750 civarıydı ama pazarlık sünnettir ve araba görülmeden yapılmaz derler
Hız sabitleyici takılabiliyor tüm Bravo'lara. Diğer forumdan taktıran birkaç arkadaş oldu. Total maliyeti 700 lira filandı sanırım. Tüm soldaki kol soketi değişiyor yerine tekli değilde çiftli (far + cruise) kol geliyor diye biliyorum. Ama zaten düzeneği hazır oluyomuş filan filan. Vardı bikaç şeyiLazımsa araştırabilirim
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri