Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dediğinize göre herkesin gidip 1.6 103 hp palio alması lazım fiyatı da ucuz 9-10 civarı alınabilir.sizin görüşünüze 29-30 bin liraya satılanbb punto evoların fiyatı 25 bin lira olması lazım.ama iş sedece motorda bitmiyor benzinin litresi 4 tl olmuş.1.4 fire motora lpg takıldığında dıeselden bile az yakıyor.üstelik sorunsuz olması da benim için önemli bir kıstasdır.ben araca lpg taktırmaya gittiğimde lpg ustasınin ilk sözü buna lpg takılmaz oldu.neden dedim t-jetlerde lpg sorun çıkarıyor dendi.usta öyle tecrübesiz bir usta değil.şimdi performans deyip de gidip 120 hp lik benzinli t-jetle km ye 20-25 kuruş benzin yakmak mı mantıklı yoksa sorunsuz bir fire motora lpg takıp 12-13 kuruş lpg mi yakma mantıklı derseniz ben fire motoru tercih ederim.fiyat yazarken tek ölçüt performans olamaz öyle olsaydı bütün araçlar 100 beygir üzeri olurdu.

Ben aracımla haftada 500 km yol yaparım şu an lpg ile eski 1.6 paliomla performans konusunda öyle çok fark da yok onu söyleyim.sadece palio ile 5. Vitesde 90 la çıktığım yokuşu 4. Vitesde 80 le çıkıyorum.bu da hiç problem değil palio ile km ye 20 kuruş yakıyordum puntoyla 13 kuruş yakıyorum.bence bu daha önemli yoksa palio yu kullanmaya devem ederdim

ayrıca profil fotoğrafınız dikkatimi çekti.van da galericilik yapıyorsunuz galiba.hemen her araç ilanında bu fiyatı etmez kesinlikle şu kadardan fazla verilmez demişsiniz .
konu hakkındakı dıger yorumlarımıda okuyunuz ozellıkle 45 noluyu