Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
24000 fazla fıre kötü motor diyenlere bence de aldanma 2009 model herşeyiyle full olan aracı 23750 tl ye almışsın.Bu araç neredeyse sıfır ayarında ve bayağı özellikli.Ayrıca devir ekonomi devri artık ekonomi yapacaksan başım ağrımasın diyorsan fire motor bence de en iyi seçim.Kendim kullandığım için söylüyorum hiç öyle forumda çekiş sıkıntısı yaşayanlar...dedikleri gibi çekiş sıkıntısı yaşamıyorum.
ben sızın cekıs kelımesının anlamını hıc bılmedıgınızı dusunuyorum.... cekıs bır kamyonun arkasından ıyı bır yokusta aracın ıcınde 4 kısı bagaj dolu vıtesı 2 ye cekıp cıkarken allahım lutfen bır arac gelmesın dıye kalp atıslarınızın hızlanmamasıdır.... hızlanmıyorsa arac cekıyo demektır ...... duzlukte bısıklet bıle hızlanır...... 1.3 mjete hıcbırsey demem ama 1.4 fıre motoru kullanan bırı olarak bu arac cekmıyor dıyorum ama hızlı gıtmıoyr demıyorum.... yokuslarda arkasında 1.6 ie yazan doganı tovbe sollayamazsınız...... 23750 tl ye cok ıyı donanımlı ama yokusya bayılan vıteslerı bır bır asagı cekecegınız bir arac aldınız.... 1.4 fıre ıcın bunu sımdı konusuyoruz sız ılerde cozeceksınız olayı..... ha bu aracı atın demek degıl tabı.... ısımız aracı alma dusuncesınde olan forumu okuyan ınsanlarda fıkır olusmasını saglamak...