45 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Satılık G.Punto 1,3 m.jet dynamic dualogic (triptonik) motor sıfır gibi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

2008 model Active 43.000 km' aracımı 22.000 TL sattım. Sende ona göre hesap et derim.

mustafa yılmaz
    aeron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Iğdır
    Rengi
    Yok
    Plaka
    35 AYH 97
    Edilen teşekkür: 90

motor sıfır gibi olmuş zaten hayırlı satışlar.

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan yerlikaya
    c.yk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 model Active 43.000 km' aracımı 22.000 TL sattım. Sende ona göre hesap et derim.

sattığınız araç active model ve düz vites
    benim aracım multijet (dizel) dynamic model + güvenlik paketli (hillholder var) + duallogic (otomatik vites)
    lütfen aklı selim eleştiriler ve önerilerde bulunalım

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor yapilmasi pozitif yerine negativ sonuc dogurur fiyat olarak 22 diyen arkadaslarada teesuf etmek istiyorum bu kadarda araclarinizi oldurmeyin eger motor sorunu meydana gelmeseymisti araci 24 binden assagi kesinlikle vermeyin derdim ama tabiki bu benim dusuncem hayirli satislar diliyorum..

teşekkür ederim femoli hocam
    ben bu forumdaki kimseyi anlamıyorum zaten, alıcı olmayan insanlar farkında olmadan araçlarının piyasalarını öldürüyorlar. zaten aracı satmaktan galiba vazgeçicem, bakımın ardından snraki depoyu fullediğimde ş.içi 600 km kullanmıştım ama son kullanımımda 100 km de 4 lt (ş.dışı otobanda ve saatte 120 km hızın altına inmedim zorunlu olmadıkça) yaktı inanamadım, bugün depoyu birdaha fulledim eğer bi yanlışlık yoksa ve yakıt değerleri yine bu şekilde olursa kesin satmayacağım (conta değişirken dikkatli servis çalışanı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, yakıt pompasında kaçak olduğunu ve değişimi gerektiğini söylemişti bizde değiştir dedik, iyiki değiştirmişiz. valla ne kısmetsizlik conta yaktık felan diyordum ama hayırlı oldu galiba bi şekilde arabayı yenilemiş olduk

Alıntı c.yk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim femoli hocam
    ben bu forumdaki kimseyi anlamıyorum zaten, alıcı olmayan insanlar farkında olmadan araçlarının piyasalarını öldürüyorlar. zaten aracı satmaktan galiba vazgeçicem, bakımın ardından snraki depoyu fullediğimde ş.içi 600 km kullanmıştım ama son kullanımımda 100 km de 4 lt (ş.dışı otobanda ve saatte 120 km hızın altına inmedim zorunlu olmadıkça) yaktı inanamadım, bugün depoyu birdaha fulledim eğer bi yanlışlık yoksa
    ve yakıy değerleri yine bu şekilde olursa kesin satmayacağım (conta değişirken dikkatli servis çalışanı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, yakıt pompasında kaçak olduğunu ve değişimi gerektiğini söylemişti bizde değiştir dedik, iyiki değiştirmişiz. valla ne kısmetsizlik conta yaktık felan diyordum ama hayırlı oldu galiba bi şekilde arabayı yenilemiş olduk

femoli hocam aracımı satmazsam senden daylight farlardan almak istiyorum, paylaştığın videolarında senin aracın üzerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. şu anki fiyatı nedir??

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor yapilmasi pozitif yerine negativ sonuc dogurur fiyat olarak 22 diyen arkadaslarada teesuf etmek istiyorum bu kadarda araclarinizi oldurmeyin eger motor sorunu meydana gelmeseymisti araci 24 binden assagi kesinlikle vermeyin derdim ama tabiki bu benim dusuncem hayirli satislar diliyorum..

femoli hocam aracımı satmazsam senden daylight farlardan almak istiyorum, paylaştığın videolarında senin aracın üzerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. şu anki fiyatı nedir??

Alıntı aeron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor sıfır gibi olmuş zaten hayırlı satışlar.

ewet sıfır gibi oldu, tek eksiği şu oldu ışıklrda kalkışlarda yanımda araba tutmuyordum ama şimdi kalkışlarda ağır ama sonrasında yine çok güçlü ve hızlı

Alıntı c.yk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar fiyatı en son 24,000 TL ye düştüm, satılmazsa kullanmaya devam edicem, tüm arkadaşlarım arabaya bu kadar masraf yaptın ev aldıktan sonra tekrar araba almak istesen bu halde ve bu kadar temizini bulamazsın diye sitem ediyorlar eleştiriyorlar beni. dediğim gibi satılmzsa kullanmaya devam edicem bende.

ben üsküdar çamlıcada oturuyorum ve pendik marintürkde çalışıyorum www.marinturk.com.tr sayfasından adrese bakabilirsiniz. burda bilgi işlem sorumlusuyum. hergün çamlıca pendik arası otobanda kullanıyorum aracı. aracı görmek isteyenler pazar günleri hariç burda aracı görebilirler.
    Konu erdiyilmaz tarafından (29/06/2010 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir. Sürekli olarak ard arda mesaj göndermeyiniz.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler: