2008 model Active 43.000 km' aracımı 22.000 TL sattım. Sende ona göre hesap et derim.
2008 model Active 43.000 km' aracımı 22.000 TL sattım. Sende ona göre hesap et derim.
motor sıfır gibi olmuş zaten hayırlı satışlar.
sattığınız araç active model ve düz vites
benim aracım multijet (dizel) dynamic model + güvenlik paketli (hillholder var) + duallogic (otomatik vites)
lütfen aklı selim eleştiriler ve önerilerde bulunalım
teşekkür ederim femoli hocam
ben bu forumdaki kimseyi anlamıyorum zaten, alıcı olmayan insanlar farkında olmadan araçlarının piyasalarını öldürüyorlar. zaten aracı satmaktan galiba vazgeçicem, bakımın ardından snraki depoyu fullediğimde ş.içi 600 km kullanmıştım ama son kullanımımda 100 km de 4 lt (ş.dışı otobanda ve saatte 120 km hızın altına inmedim zorunlu olmadıkça) yaktı inanamadım, bugün depoyu birdaha fulledim eğer bi yanlışlık yoksa ve yakıt değerleri yine bu şekilde olursa kesin satmayacağım (conta değişirken dikkatli servis çalışanı arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, yakıt pompasında kaçak olduğunu ve değişimi gerektiğini söylemişti bizde değiştir dedik, iyiki değiştirmişiz. valla ne kısmetsizlik conta yaktık felan diyordum ama hayırlı oldu galiba bi şekilde arabayı yenilemiş olduk
femoli hocam aracımı satmazsam senden daylight farlardan almak istiyorum, paylaştığın videolarında senin aracın üzerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. şu anki fiyatı nedir??
femoli hocam aracımı satmazsam senden daylight farlardan almak istiyorum, paylaştığın videolarında senin aracın üzerinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti. şu anki fiyatı nedir??
ewet sıfır gibi oldu, tek eksiği şu oldu ışıklrda kalkışlarda yanımda araba tutmuyordumama şimdi kalkışlarda ağır ama sonrasında yine çok güçlü ve hızlı
ben üsküdar çamlıcada oturuyorum ve pendik marintürkde çalışıyorum www.marinturk.com.tr sayfasından adrese bakabilirsiniz. burda bilgi işlem sorumlusuyum. hergün çamlıca pendik arası otobanda kullanıyorum aracı. aracı görmek isteyenler pazar günleri hariç burda aracı görebilirler.
Konu erdiyilmaz tarafından (29/06/2010 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir. Sürekli olarak ard arda mesaj göndermeyiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri