yorumlarınız için teşekkür ederim, özelliklede selman beye.
arkadaşlar kimse darılmasın kızmasın ama bu forum daha önce daha yapıcıydı sanki, bu forumda hemen hemen herkes grande punto ve bravo kullanıcısı ama herkes bilmiyorum belkide farkında olmadan yapılıyor, hepimiz araçlarımızın piyasasını öldürmeye fiyatını düşürmeye çalışıyoruz. bakın mesela geçtiğimiz günlerde ( forumda sürekli ilanları takip edenler hatırlayacaktır) aracını 26500 e satmaya çalışan bir arkadaşımızada (o aracında km si 110000 üstündeydi ve dizel otomatikti) aynı şekilde fiyat çok felan diye telkinlerde bulunuluyordu, ama bu arkadaş yılmadı ve aracını 25000 gibi bi rakama sattı ve sattığı günde verdiği kendi ilanına aynen benim gibi ""arkadaşlar aracınızın değerini düşürmeyin, piyasasını biz kendimiz öldürüyoruz"" gibi bir yorum yaparak ilanının kapatılabileceğini söyledi. aracımı sattığım için yada satmaya çalıştıım için söylemiyorum ama en büyük kötülüğü bu farumdaki bizler yapıyoruz kendimize ve araçlarımıza.(yaptığım bu yorumu kendi aracım için ve fiyatı için yapmadığımı özellikle belirtmek istiyorum, içimden geçenleri söylemek istedim sadece)