Enis!! :bandit: tek kelime diyeceğim sana canım; "bittin":bur2:
@ femoli ; bitaneciksin senn :icon_smile_approve:
Printable View
gizem barış teklif ediyorum ankarada kalmam lazım okulum var :D:D:D:D:D:D
yaş otuz şiirimide kaldırdım
galadriel yaşlımısın değilmisin bi karar ver :) bak olaylar ne boyuta geldi =)
aman gökhanım sen karışma kara listeye girme yoksa yanarsın benden söylemesi.
Gündüzleri adli tıp^da kan analisti olarak çalışan..ancak geceleri..bir şekilde adaletin pençesinden yakasını kurtarmış..mahkum edilememiş ser katilleri öldüren bir insanın etrafında şekillenen bir dizi :super: :super: :super:
bir de bu DeXter..tamamen duygusuz bir arkadaş.. yani hiçkimseye veya şeye bir sevgi beslemiyor.. yada normal insanların üzüldüğü hiçbirşeye tepki vermiyor.
eh.gündüzleri de normal görünmek için normal insanmış gibi numara yapıyor tabii.
o değilde ben asıl şu drive adlı diziyi çok merak ediyorum.
Konusu:
Eyaletler arası illegal bir yarışı konu alan Drive'da karakterlerin bu yarışa katılmalarında farklı sebepleri var. Bazısı kişisel sebeplerden ötürü (Alex Tully kayıp karısı için; Wendy Patrakas yeni doğmuş bebeği ve kocası için; John Trible 15 yaşındaki kızına daha iyi ve eğlenceli bir baba olduğunu gösterebilmek için; Winston Salazar suçla dolu geçmişini arkada bırakıp yeni tanıştığı kardeşi ile yakınlaşabilmek için bu yarışa katılıyorlar. Yarışı organize eden Bright'in yarışmacılara verdiği tek ipucu gidecekleri ara noktalar. Yarışmada bahsi geçen ödül ise 32 milyon dolar. Florida - California arasında geçecek olan bu rekabette yerışmacılar buldukları ipucları dışında nasıl hareket edeceklerini bilmiyorlar.
Dizinin "Fast and Furious" ve "Lost" tarzında bir yapım olduğu yazılıp çiziliyor.
birde afişini koyayım
https://img145.imageshack.us/img145/...afc8a5ckt8.jpg
Lost karakterlerinin birbirleryle olan bağlantılarını tek tek buldum :D:D:D:D
buyrun burdan :D:D:D
https://img406.imageshack.us/img406/...wlettercy6.jpg
emre bune abi siz aşmışsınız abi abartmayın canım bu kadarda
emre o nedir öyle :)
Az kalsın izlemekten vaz geçicektim diziyi :)
Abicim bu ne böyle. Diziye başlamaktan vazgeçecem valla.
KAfa zaten 1 milyon birle Lost a başlasam herhalde dağılacam iyice.
Kimin eli kimin cebinde belli değil kardeşi bu dizide..
20. bölümü daha bugün izleme fırsatı buldum! Ne biçim senaryo yazmışlar arkadaş yaw, bir bölüm de merakla bitmesin!..:duel:
Son duyumlara göre lost dizisi 6 sezon yerine 5 sezon +final olarak sinema filmi çekilecekmiş bu dizi 10 sezon olsada izlenir heralde gizemlerin azalcagına sürekli artması nasıl bir zeka ürünü oldugunu gösteriyor darısı Türk sineması ve dizilerine artık basit konulardan bıktık heralde..
21. bölüm için, tek parça ve de rar - zip formatında link verebilecek arkadaşımız var mı ?
(işyerindeyim şimdi direk avi uzantılı dosyaları indiremiyorum da :D:D:D )
bir sezon daha bitti ve geride cevaplanmayı bekleyen bir sürü soru daha bıraktı.
gençliğimi yedi bu dizi:D
Lost'un sonunda neler olacak?
EDİTÖR NOTU:
Lost ve Heroes'in sonunu yazdık ama... Kızacaksanız okumayın...
DÜNYANIN BİR ÇOK ÜLKESİNDE MİLYONLARCA FANATİĞİ OLAN "LOST"UN ÜÇÜNCÜ, "HEROES"UN İSE BİRİNCİ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANACAK? İKİ DİZİNİN SEZON FİNALİ TÜM AYRINTILARIYLA MİLLİYET TELEVİZYON’DA… "DİZİLERİN SONUNU NİYE YAZDINIZ?" DİYECEKLER LÜTFEN OKUMASIN
Ali Eyüboğlu
Türkiye'de de DiziMax'ta ekrana gelen, uçak kazası sonucu Güney Pasifik'te ıssız bir adaya düşüp kurtulmayı başaran 48 kazazedenin hayatta kalma maceralarını anlatan "Lost" dizisi üçüncü sezonuna yaklaşıyor. Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan dizinin sezon finalini sizler için öğrendik. Finalde "Desmond" geleceği dair düşlerinden birinde adaya paraşütle sevgilisi "Penny"ye benzeyen bir kadının düştüğünü görür. Aramaya çıktığı kadının "Penny" değil, "Penny"nin ekibinden helikopterin pilotu "Naomi" olduğunu öğrenir.
"Desmond" yine düşlerinin birinde "Charlie"nin öldüğünü görür. Fakat bu kez onu ölümden kurtarmak yerine "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna eder. Bu sırada dizi yine sık sık başka bir zamana gider ve "Jack" tıpkı babası gibi alkolik, ilaç bağımlısı ve intihar eğilimli bir kişi olur.
"Desmond", "Charlie"yi ölmesi gerektiğine ikna ettiği son düşünde "Charlie"nin su altındaki bir istasyonda, "Naomi"nin telefonunun çekmesini engelleyen düzeneği kapatması gerektiğini görür. Bu sırada "Ben" ve ada hakkında birçok sır ortaya çıkar. "Ben", "Jack" ve ekibini "Naomi"nin anlattığı gibi birisi olmadığına, onun amacının farklı olduğuna ikna etmeye çalışır ancak başarısız olur.
"Charlie" yapması gerektiğinin farkındadır... Kumsalda daha önceki bölümlerde buldukları kabloyu takip ederek su altındaki istasyona dalacak, sinyali bastıran düzeneği kapatırken hayatını verecektir. "Charlie", "Clair" ve bebeği "Erin"in mutluluğunu düşünerek bu intihar görevini seve seve yerine getirir. "Charlie" düzeneği kapatır kapatmaz uydu telefonu çekmeye başlar. "Jach" telefonda bir adamla görüşür, telefondaki adam artık onların koordinatlarını bildiklerini söyler. Tam o anda dizi yine başka bir zamana gider. "Jack" yine kötü bir durumdadır. Telefonla birisini arar ve havalanında her zamanki yerde buluşmayı talep eder. "Jack" buluşma noktasında beklerken, bir araç yaklaşır ve içinden "Kate" çıkar. "Kate" onu aramaması gerektiğini söyler. "Jack" suçluluk duygusuyla ağlamaya başlar. "Kate"i adaya geri dönmek için ikna etmeye çalışır. Ona defalarca yeniden adaya düşebilmek için kaza geçirdikleri uçuşu yaptığını anlatır. "Kate" ise "Jack"in bir daha onu aramaması ve adayı artık unutması gerektiğini söyler ve oradan ayrılır.
Dünya nasıl kurtulacak?
Amerika'nın en popüler TV'lerinden abc'deki ilk bölümüyle reyting rekorları kıran ve bir süre önce de CNBC - e'nin Türk seyircisiyle tanıştırdığı "Hereos" dizisi ise birinci sezonunu şöyle kapatacak:
New York'ta dünyanın sonu olarak tanımlanan patlamanın aslında "Linderman", "Nathan" ve annesinin planladığı bir komplo olduğu ortaya çıkar. Diğer kahramanların güçlerini alma özelliği olan "Peter", nükleer güçleri olan "Ted"in özelliğini de edinir. Bu yüzden kentteki patlamanın sebebinin kendisi olduğunu düşünmeye başlar. Ancak "Peter"la aynı özelliğe sahip olan "Sylar" da "Ted"i öldürmeden önce onun gücüne sahip olmuştur. Gözler bu kez "Sylar"ın üzerine çevrilir. "Nathan" seçimleri büyük bir farkla kazanır. New York'taki patlama onun ABD başkanı olmasında büyük bir rol oynayacaktır. "Hiro" geleceğe gittiği için bunu öğrenir ve geri gelip "Nathan"ı patlamayı engellemesi ikna etmeye çalışır. Ancak "Nathan"ın annesi ve "Linderman" onu her şeyin iyi olacağına dair ikna etmiştir. Olaylar bir şekilde bütün kahramanları patlamanın olacağı yere getirir. "Sylar" ve "Peter" dövüşürler. "Sylar" ölür. "Peter"ın elleri kontrolünün dışında parlamaya başlar. Her an beklenen nükleer patlama olabilir. "Peter", patlamanın kendisi yüzünden olabileceğini bildiği için hazırlıklıdır. "Claire" silahını çekip onu kafasından vurur. Tam o sırada gökyüzünden uçarak "Nathan" gelir ve bunun onun sorumluluğu olduğunu söyler. Kardeşini kucağına alarak havalanır. Bir kaç saniye sonra gökyüzünde büyük bir patlama olur. Dünya kurtulmuştur...
---ALINTIDIR MİLLİYET TV---
Ali abi 3. sezonun son bölümü yayınlandı, geç kalmış bir haber :D:D:D
O zaman ağlamak istiyorum :(
İzleyemeyip takip etmeye çalıştığım tek dizi...