yaa banada lost yaaa..biri yollasın versin valla geri veririm..ekmek pusak çarpsın kiiiii
Printable View
yaa banada lost yaaa..biri yollasın versin valla geri veririm..ekmek pusak çarpsın kiiiii
Ben de senin gibi söylüyordum Ali! Bir kaptırınca fanatiği oluveriyorsun! Benimle beraber eşimi ve 5 tane daha arkadaşı Lost hastası yaptım! Hepsinde de sendeki tavır vardı. "Dur bakalım, neymiş?" dediler şimde her Cuma "indirdin mi?" diye başımın etini yiyorlar!..
Aman diyeyim sana yani kısaca, eğer bol bol vaktin yoksa hiç bulaşma!.. Eşim neredeyse TV açmayan biridir ama onun bile rekoru bir günde 14 bölüm :D :D :D
Bende ilk lost fanatiklerindenimdir 2 seneyi aşkın süredir izlerim..
İsteyene 3 sezon 15. bölüme kadar download linkleri verebilirim yada elimde dvd leri bulunmak ta bi şekilde ulaştırabilirim isteyenler bana özelden ulaşabilir..
Lost dizisinin 6 sezonunun çekileceği kesinleşmiştir fazlasıda olabilir :D
abi lost bizi mahvetti
ben hayatımda bu kadar sarmadım bir diziye çarşamba olsada indirsem diye saat sayıyorum resmen
bitsede kurtulsak yaa :)
Şimdiii bu kadar konuşacaksınız ve uzak durmamı bekleyeceksiniz he!
Valla bi çaresine bakacaz,neymiş bu bööle,bir bayana 14 bölüm izlettiriyorsa olay bitmiştir...
Güncel yayınlanmakta olan bir kanal yok mu yauuvvv...
yok olmasında aman diyim yerlisini yapıcaklarmış yaw şaka gibi..ali abi 14 bölüm ne ki sezon bitirdim ben:D başla ama bence yaza da saklayabilirsin 3 sezon izlersin tam.
bende cok fanatık olmamakla beraber ufak ufak ızlıyorum :D
yaa süperr olmuş..he heee
:kop: :kop: :kop:
noolur biri "şaka bu" desin!!! :alala:
lütfen, acıyın..yapmayın..daha gencim..yazıktır :(
:icon_smile_screwy: :ebebe:
Shannon: Doğa Bekleriz olmalıymış yavv...
1- Unik06
2- Dagored
3- jeoenis
nerede ve ne zaman buluşacağız onuda belirleyelim
şimdilik cumartesi 13.00 diyoruz..
yer de, armada...armada starbucks...köroğlu starbucks..ya da.. köroğlu mac donalds olsun ne dersiniz?
hayırlısı bakalım...
armada daha mantıklı gibi
Meraklısına LOST Tan Haberler.
Lost'un gizemi çözülecek ama...
Lost hayranları, gizemli Lost dizisinde tüm yanıtları öğrenmek için 2010'a kadar bekleyecek.
Ekranların, her bölümü merakla beklenen dizisi Lost'un 3 sezon daha süreceği açıklandı. Daha önceden 24'er bölümden 2 sezon daha devam etmesi kararlaştırılan dizinin, yapılan anlaşmalar doğrultusunda 16'şar bölümden 3 sezona bölünmesine karar verildi. Yapımcılar ve senaristler, izleyicilerin ilerleyen bölümlerde süprizlere hazır olmalarını söyledi.
16 bölüm ara vermeden şubat ve mayıs aylarının arasında yayınlanacak. Dizinin yapımcıları final hakkında "şok edecek" ifadesini kullandı. ABC Entertainment’in başkanı Stephen McPherson, dizinin şaşırtıcı bir sonla bitmesinin planlandığını, her sezonun 16 bölümden oluşacağını ve eleştiriler üzerine sezon ortasında ara verilmeyeceğini söyledi.
McPherson, seyirci açısından dizinin son bölümü için tarih belirleme gerekliliğinin farkında olduklarını belirtti.
Dizinin yapımcıları Damon Lindelof ile Carlton Cuse de yaptıkları ortak açıklamada, diziyi her zaman "giriş, gelişme ve sonuç" kısımlarından oluşan bir gösteri olarak düşündüklerini, dizinin beklenenden uzun sürmesinin seyredenleri mutlu edeceğini umduklarını ifade ettiler.
REKORLARI ALT ÜST EDEN DİZİ
Lost dizisi, uçak kazasından kurtulan bir grup insanın gizemli bir adada yaşadıklarını anlatıyor. Dizi, yayına girdiği sezon sadece ABD'de 20 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek ABC'yi rating savaşında ön plana çıkardı. ancak üçüncü sezonda bu izleyici sayısı 12 milyona kadar düştü. Lost şu anda Azerbaycan'dan İspanya'ya, Rusya'dan ABD'ye kadar uzanan geniş bir coğrafyada milyonlarca insanda 'hastalık' haline gelmiş durumda...
--MİLİYET İNTERNET--