bu ne lost muş kardeşim yaw :):)
Printable View
bu ne lost muş kardeşim yaw :):)
son bölümden bişey anlayan var mı? Lock un babası öldü mü ölmedi mi??
ölüler bir daha ölemez :)
ne demek bu ölüler birdaha ölemez hem susun bi arkadaslar daha izlemeyenler var aranızda :)
Bende bu arada bekliyorum dvd lerini pls :)
[QUOTE=gkhan00;68659]ne demek bu ölüler birdaha ölemez hem susun bi arkadaslar daha izlemeyenler var aranızda :)
+111111111 :)
Lost'un bu kadar müptelası olacağımı bilmem hiç başlamazdım! Ve başlamak isteyenlere de tavsiyem, dizi bitmeden başlamayın!..
5 bölüm kaldı şurada sezonun bitmesine ama 4. sezon başlayana kadar ben biteceğim herhalde meraktan!..:sadomazo:
walla okul bıttıkten sonra 2 hafta zorunlu staj, 1-2 hafta kaçamak tatıl desek ,22 temmuza kadar evde oturup butun Lost serısını ızlemeyı dusunuyorum.
bende bu aralar DeXter'a ve Heroes'a ağırlık verdim :)
DeXter'ın ilk sezsonu bitirdim..Heroes'la aram da çok iyi..eehuhee :)
kusura bakma.. JACK
dexter nedir ilk defa duydum
Nasıl bi dizidir bu kadar müptelası oldurtacak anlamadım gitti.Diziyi izledikten sonrada yorum yapıcam karşılaştırırız :)
Kimsede yokmu dvd ? Geri teslim edicez korkmayın :) :)
Bende acaip şişmiş durumdayım,herkes salağa yatıyor haaa :s19: :kar:
Ben oldum olası herkes tarafından sürekli dilde dolanan şeyleri izlemekten, dinlemekten, yapmaktan ..vs.. nefret etmişimdir..o yüzden özellikle indirmiyorum hiçbir bölümünü ve izlemiycem de.. ama şunu biliyorum; sıklıkla kullandığımız mp3 vs. indirme programlarında search ettiğiniz zaman, nerdeyse tüm kullanıcılarda bulunabiliyor..
televizyon nedir bilmiyosunuz ozaman?yada müzik :)
çok orjinal takılıyorum diyince izlemiyorsunuzdur dedim.
aaa yaşlılar izlerler tv çoğunlukla.Sonra izlerkende örgü örerler. :)
ekleme : Ali abi sendedemi yok :-o
:kar: çok ayıp enis yakıştıramadım çabuk özür dile gizemin yaşı daha 7 büyümemiş o
ama kendisi ben yaşlıyım diyor hadi senin dediğin gibi olsun o zaman da benden küçük oluyor o halde şöyle demek lazım ;
abidi bidi bidi gizemcik buradamıymış ay ay ay kıskanırmıymış lost ona bir beden büyükmü gelirmiş a bidi bidi (tama artık ankaradan gitmem gerekiyor bir ara gelip okulu bitiririm :D:D )