dexter nedir ilk defa duydum
dexter nedir ilk defa duydum
photoshop soranlar oluyor.....
Gündüzleri adli tıp^da kan analisti olarak çalışan..ancak geceleri..bir şekilde adaletin pençesinden yakasını kurtarmış..mahkum edilememiş ser katilleri öldüren bir insanın etrafında şekillenen bir dizi :super: :super: :super:
bir de bu DeXter..tamamen duygusuz bir arkadaş.. yani hiçkimseye veya şeye bir sevgi beslemiyor.. yada normal insanların üzüldüğü hiçbirşeye tepki vermiyor.
eh.gündüzleri de normal görünmek için normal insanmış gibi numara yapıyor tabii.
o değilde ben asıl şu drive adlı diziyi çok merak ediyorum.
Konusu:
Eyaletler arası illegal bir yarışı konu alan Drive'da karakterlerin bu yarışa katılmalarında farklı sebepleri var. Bazısı kişisel sebeplerden ötürü (Alex Tully kayıp karısı için; Wendy Patrakas yeni doğmuş bebeği ve kocası için; John Trible 15 yaşındaki kızına daha iyi ve eğlenceli bir baba olduğunu gösterebilmek için; Winston Salazar suçla dolu geçmişini arkada bırakıp yeni tanıştığı kardeşi ile yakınlaşabilmek için bu yarışa katılıyorlar. Yarışı organize eden Bright'in yarışmacılara verdiği tek ipucu gidecekleri ara noktalar. Yarışmada bahsi geçen ödül ise 32 milyon dolar. Florida - California arasında geçecek olan bu rekabette yerışmacılar buldukları ipucları dışında nasıl hareket edeceklerini bilmiyorlar.
Dizinin "Fast and Furious" ve "Lost" tarzında bir yapım olduğu yazılıp çiziliyor.
birde afişini koyayım
![]()
Nasıl bi dizidir bu kadar müptelası oldurtacak anlamadım gitti.Diziyi izledikten sonrada yorum yapıcam karşılaştırırız
Kimsede yokmu dvd ? Geri teslim edicez korkmayın![]()
![]()
Bende acaip şişmiş durumdayım,herkes salağa yatıyor haaa :s19: :kar:
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ben oldum olası herkes tarafından sürekli dilde dolanan şeyleri izlemekten, dinlemekten, yapmaktan ..vs.. nefret etmişimdir..o yüzden özellikle indirmiyorum hiçbir bölümünü ve izlemiycem de.. ama şunu biliyorum; sıklıkla kullandığımız mp3 vs. indirme programlarında search ettiğiniz zaman, nerdeyse tüm kullanıcılarda bulunabiliyor..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
televizyon nedir bilmiyosunuz ozaman?yada müzik![]()
çok orjinal takılıyorum diyince izlemiyorsunuzdur dedim.
aaa yaşlılar izlerler tv çoğunlukla.Sonra izlerkende örgü örerler.
ekleme : Ali abi sendedemi yok :-o
Konu Gkhan tarafından (09/05/2007 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
:kar: çok ayıp enis yakıştıramadım çabuk özür dile gizemin yaşı daha 7 büyümemiş o
ama kendisi ben yaşlıyım diyor hadi senin dediğin gibi olsun o zaman da benden küçük oluyor o halde şöyle demek lazım ;
abidi bidi bidi gizemcik buradamıymış ay ay ay kıskanırmıymış lost ona bir beden büyükmü gelirmiş a bidi bidi (tama artık ankaradan gitmem gerekiyor bir ara gelip okulu bitiririm)
galadriel yaşlımısın değilmisin bi karar verbak olaylar ne boyuta geldi =)
aman gökhanım sen karışma kara listeye girme yoksa yanarsın benden söylemesi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri