Yay mutlaka ister.
Çamurluk ve lastik aralığının fazla olması jantı göstermez
Yay mutlaka ister.
Çamurluk ve lastik aralığının fazla olması jantı göstermez
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
ben bu jantları begenmıyorum cunku kollar ıcerı dogru kıvrılıyor kucuk gosterıyor...
evet jant güzel ama kendisini gösterememiş.
Konu uzman tarafından (26/01/2007 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
bence de...jantlar güzel ama kendini göstermemiş.aynısının kolları dışarı doğru olan varsa onu tecih et bence de![]()
offff deliii olmuş yaaaaa bende momo corse istiorum ve bu fotoyu gördükten soora en yakın zamanda alıcam![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
jantlar göstermemiş kendini diosunuz haklısınız..
3.5 yay taksam ii olur sanırım ama hoplatır mı arabayı?
Alper tam süper olmuş hayırlı olsun darısı başımıza diyelim. Bu arada araba yay lazım diye ağlamaya başlamış.
Alper eğer photoshopsa bunlar valla eline sağlık gerçek gibi olmuş. Helal olsun sana. Peki senin orjin jantları ne yapmayı düşünüyosun?
Ben garip gelicek ama orjinal jantları daha çok seviyorum. Gerçi benimkiler kapak ama olsun alırsamda orjinallerinden almayı düşünüyorum.
orjinal jantları satacağım lastikleri de..
ilan açacaktım ama sıfır fiyatlarını bilmeden rastgele açmayayım dedim.
jantlarda en ufak bi çizik yok, arabama baktığım gibi baktım, öyle ki jantlara bile fırça değmedi, süngerle temizlendi![]()
madem jantlardan konuşuyoruz yeni bir başlık açmak istemedim,bir sorum var. https://www.herkojant.com.tr bu sitede çalan müziğin adı nedir? hem jantlarada bakar bu siteyi bilmeyen arkadaş varsada. teşekkürler...
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
enigma - mea culpa sene 1995
çok teşekkürler.
şimdi farkettim . ben burada çalanı soruyomuşum : https://www.herkojant.com.tr/galeri.asp![]()
Konu PredatoR tarafından (26/01/2007 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
predator 16" leri naptın ?
16'lar hala duruyor. 1 ay içinde 17 alma durumum var. ama 16'ları satmaktan vazgeçer gibiyim çünkü istediğim fiyatı alamıyorum. 17'nin dezavantajı çok. yay takmayacagım.ankaranın yolları zaten haşat. kışın 16 kullanır yazın 17 kullanırım diye düşündüm. 16'nın 2 tane lastigi var çünkü. biri satmak istedigim bridgestone'ler. daha 800 km yapılmış sadece. digeri babamın benden habersiz aldıgı bayaa pahalı kar lastikleriistediğim fiyat verilirse satarım. yoksa satmayacagım. ama pahalı istiyorum işte,alan olacagını sanmıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri