Son zamanlarda forumda araç satım ilanları bi hayli arttı. Merak ettiğim şey ise şu ;
Araçtan sıkıldınız mı , aldığınızamı pişmansınız ?
Satmayı düşünmeyen arkadaşlarda satın aldıkları fiyatın 1 milyar altında teklif gelse bırakırlarmı aracı ?
Printable View
Son zamanlarda forumda araç satım ilanları bi hayli arttı. Merak ettiğim şey ise şu ;
Araçtan sıkıldınız mı , aldığınızamı pişmansınız ?
Satmayı düşünmeyen arkadaşlarda satın aldıkları fiyatın 1 milyar altında teklif gelse bırakırlarmı aracı ?
evet 1milyar altına satarım ama 1.4 benzinli turbo grande punto alırım :) evet haklısın piyasada grande punto ikinci el olarak satışlar arttı
ewet satarım..
Valla ben Koç indirimim olmasa almazdım. 207 falan alırdım. İçi dışı daha oyuncaklı daha güzel ve kaliteli. Ortalamada 1 litre civarı falan da daha az yakıyor.
kesinlikle hic pismandegilim iyikide almısım arabamı 1 milyar altına ise satmam daha hevesim gecmedi ayrıcada arabanın ustunde cok emegim var kesinlikle su anda boyle bir ayrılıga hazır degilim daha cok erken:D:D:D
3 milyar altına bile satarım :) jazz ve punto arasında gidip gelmiştim cok diesel olsun eco olsun dedik jazza gore 5 bin ytl fazla verdik şimdi bu zamlardan sonra ikiside neredeyse aynı yakıyor ve ondaki sanzuman bizimkinin yanında f1 sanzımanı gibi kalıyor gecen gun kullandım aracı o an çok pişman oldum işte.
ben kesinlikle pişman değilim,belki bunda gptr nin de etkisi vardır :),ancak sunu soyleyebilirim,bir daha araba alsam 1.3 multijet dynamic 90 bg veya 1.3 multijet emotion alırdım,yani yine gp hep gp :)
Ben de pişmanın. Ama skydome'suz aldığıma:)
pişmanım
daha önce,
ilk çıktığında alabilirdim nie almadım çok pişmanım..
pişmanım keşke eski arabamı daha erken satıp gp'mi çok önceleri alsaydım.
satışların sebebi şu aralar 2.ele olan rağbettendir.
35 milyar verseler yine satmam :)
Pişman değilim koç indirimi olmadan 23.5 a almıştım...Hala da bu fiyata bu donanımı veren arabanın az olduğunu,marka yaygınlığının fazla olduğunu düşünüyorum...
80-90 arası sakin bir kullanımla Erdek-Bursa arası 5.1 lt harcayan her kahrımı çeken,3 yetişkin ve 1 bebekle rahat kullanılan bir araba...
Aracımın görünümü hoşuma gidiyor..Mükemmel değil ama benim ona verdiğimin fazlasını o bana veriyor...
arada bır ufak tefek sorunları oluyor ve can sıkıyor halıyle ama kesınlıkle bende aldıgıma pısman degılım...
Hiç pişman değilim...
aldığım fiyatın 1 milyar altına satarım ama yine gider GP alırım...
3. Puntomu kullanıyorum. Bugün satsam 4. sünü alırım:)
ben şahsen gp aldığım için değil fakat sıfır bir gp aldığım için pişmanım.2008 mayıs fiyatı 28590 olan ve daha 10000 km de olan hatasız bir aracı 19 a bile satamıyorsam bu beni biraz düşündürüyor.keşke biraz daha bekleyip temiz bir ikinci el gp alsaydım diye düşünüyorum.
sıfır alsaydım pişman olurdum ama ikinci el aldığım için pişman deilim..
ben değil ama benim aracımı gören başka araç sahibi arkadaşlar çok pişman oluyorlar:):)
Ben pişmanım keşke bekleseydimde t-jet 120 hp liğini alsaydım.Ama o zaman öyle bi motordan haber bile yoktu.
Hiç pişman değilim... Ancak aldığım fiyatın 1 milyar altına satar yerine 1.3 16V 90 Bg. Multijet Emotion + SP GP alırım.
valla 1 milyar aşağı verirsem 2 milyar karlı oluyorum :D niye satmıyım.
Bende satmazdım çünkü bu fiyata diesel ve tiptironic viteste bir arac alıyorsun hemde sıfırçGönül mercedes veya bmw binmek isterdi ama ne diyelim kader utansın...
pişmanım. böyle bir arabaya daha önce binmediğim için.
ama satarım. sky dome li gp alırım......:serenade:
Bence de çok iyi bir araç...daha 15 gün oldu ve biraz fazla yakıyor aracım ama o da düzene girerse harika yani diyecek birşey yok...ben çok memnunum
Aynı fiyata 2007 model olarak kalmış emotion vardı,onu almadığım için çok pişmanım..
kesinlikle pişman değilim. arada bir seslere isyan etsemde ben arabamı seviyoum. ilk arabamın punto olmasınıda benim için bi şans olduğunuda düşünüyorum. satsam ne alırdım sorusunun cevabı ise. skydome ilave ederdim.
Koç indirimi olduğu için cazip geldi ve aldım. Aracı aldığıma PİŞMANIM. Bir çok yönü ile gerçekten kötü araç..
pişman degilim zaten 1 ay once 0 km aracı 23000 ytl ye aldım ( park sensoru hedıyelı) ayrıca aracımdan cokta memnunum cok şükur bı hata vermedi insan daha ne isterki lütfen grande puntonuza ihanet etmeyin...
haaa ayrıca arabadan fazlasını bekleyen arkadas hem ucuz olsun hem iyi olsun hemgüvenli olsun hemde fazla para vermeyeyyim böyle bişey yok kıy parana al o zaman memnun olmadıgın gibi başkalarınıda pişman etme.moderatör arkadaşlarda lütfen bu tür konu acılmasına müsade etmeyin.
aldığımdan ber hiç sorun yaşamadım, aynı fiyata aynı özelliklerde bir araba alamayaağım için hiç pişman değilim
valla bende ocak 2008 de 23.000 YTL ye aldım. Bu donanımda, bu tasarımda, bu kadar az yakan ve bu fiyata başka araba tanımıyorum hemde sıfır km. daha önceki aracımda servisten çıkamıyordum bununla sadece benzin alıp yola devam ettiğim için bana çok keyif veriyor, hiç pişman değilim iiki almışım.
Asla
sıfır km hemde 2008 model dynamic puntou 23000 ytl ye mi aldın? valla arkadaşım çok iyi almışşsın. Nasıl oldu bu iş?
ben bu fiyatın fiyat politikasını çözemedim bu fiyatlar nası değişiyo böyle...
pişmanım abi pişmanım aracı 26 000 ytl ye aldım şimdi satmaya kalksan araca 16 000 ytl fiat servisi veriyor araç 2008 ve daha 11 000 km de belki benzinli ama bu kadar fiyat farkı olurmu ....
bu gidişle bende pişman olcam
satmayı mı düşünüyorsun aracını?
arabayı alırken 2001 model 40000 km de sıfır hata klimalı bir palioyu verip üzerine peşin 12 000 ytl vermiş o km 2006 gp almıştım.şu anda aynı palio nun üzerine 6 000 ytl koysam aynı model gp yi alabiliyorum.bindiğin kar demeyin lütfen bu araba baba parasıyla değil tamamında kendi alın terim var.canım yandı ,o yüzden bir daha asla o km araç satın almam.buna rağmen gp den memnunum.