Çok pişmanıma itafen.. Lütfen bakın
arkadaslar o topiği eshefle okuyup bitirdikten sonra bu başlığı açmaya karar verdim. görünen o ki bu araclar genelde sorunlu .burda tartışıp duracağımıza birşeyler yapmaya ne dersiniz.??en azından fiati koçu tofaşı neresiyse işte mail bombardımanına tutmakla başlayabiliriz.Olmadı büyük buluşmalar düzenleyip gazetelere cıkabiliriz ne biliim sizlerdende öneri bekliyorum.her şeyi yapmaya açığım.BU arada aracımla ilgili sorunlardan o topikte bahsetmedim bile .özellikle forum yöneticilerinden böyle bir girişim başlatmalarını rica ediyorum.şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar
Amac polemık yaratmak degıl tabıkı...
Amac polemık yaratmak degıl tabıkı; ama ben hala madem bu kadar buyuk bır organızasyona sahıbız, bu gucu uyelerımızın lehıne kullanmamız gerektıgı kanaatındeyım. Netıcede ben de dahıl olmak uzere sıfır km arac alıp da magdur edılen bır grup uyemız var. Bence sıte yonetımı elınde bulundurdugu gucu bu sekılde magdur edılmıs olan uyelerının haklarını koruyup onlara sahıp cıkmak ıcın baskı unsuru olarak kullanmalı fıat fırmasına karsı...
Bugun 300-400 uyesı bıle olmayan bır suru sendıka uyelerının haklarını sonuna kadar savunabılıyor koskoca holdıng patronlarına karsı... 2383 uyesı olan bır kurulus olarak bence yeterlı yaptırıma sahıp olmalıyız. Sanırım bu topıcı acan arkadasımızın da cıkıs noktası bu konuda yonetımın yardımını ıstemek seklındeydı; ama nedense boyle bır yaklasım bulamamıs ve konu bu noktaya kadar gelmıs.
Bence sıte yonetımı olarak ınsanların magdurıyetını gıderebılmek ıcın bır gırısımde bulunmalısınız. Mesela oncelıkle sıkayetı olan uyelerın lıstesını cıkarıp tofas genel mudurlugune kendınızı tanıtarak bu magdurıyetlerın en azından kucuk malıyetlı olanlarının gıderılmesı (ornegın 250 ytl altındakıler gıbı) konusunda gorusebılırsınız. Bunu saglayabıldıgınız taktırde elde edecegınız agırlıgı bır dusunun ;) Bu sayede sbız de sıte uyesı olmanın ne kadar gereklı ve faydalı oldugunu somut ornek gostererek soyleyebılırız ınsanlara rahatlıkla.