Hutne Nickli Üyeden Alıntı
aynı araçtan ofis arkadaşımda var, ilk aldığında bir kaç tur atmıştım, başka bir forumda paylaşmıştım deneyimlerimi, ordan copy edeyim. aracı test ettiğimde henüz evo'mu almamıştım. o zaman 2004 corsa 1,3 cdti van modeli vardı
ofisten arkadaşım aldı, bi test sürüşü yapayım dedim. Benzinli 1,4 CVVT Mode, araçta ilk dikkatimi çeken vitesi, sanırım vites mekanik değil vites geçişleri aşırı derecede yumuşak, debriyaj sert değil kullanımı güzel geldi. iç malzeme kalitesi vasat her zamanki gibi, kesinlikle direksiyon ve vitesin deri kaplı olması gerek :)
arac çok atak geldi bana, henüz 304 km'de ve depo full, kalan km 468 km yazıyordu, deposu 45 litre, zamanla 550-600 km menzile çıkabilir.
en dikkatimi çeken olay iphone/ipod bağlantısı, yanlız sadece aux görevi görmüyor, çalan parçanın adı v.s. görebiliyorsunuz.
son olarak baş mesafesi oldukça güzel, üstten çok basık gözükmüyor.
--
öğle arasında küçük bi gezinti daha yaptım, iphone bağlantısında direksiyon üzerinden parçalar arasında geçiş yapabiliyoruz, tam kontrol sağlıyor yani, ön göğüs ve direksiyon malzeme kalitesi idare eder ama vitesten pek hoşlaşmadım. trip tuşu çok alakasız bi şekilde orta konsolun en sağ üstüne konumlanmış, kapılar corsaya göre ince geldi ama getz kadar ince değil tabi :) aynalar otomatik katlanabilir ve son olarakta emniyet kemeri bütün oturma yerlerinde sensör var, arka orta yolcu için bile emniyet kemeri sensörü mevcut
sonuç olarak araç bende puntoya oranla aman aman bi izlenim bırakmadı. gözümün kaldığı tek özellik iphone şarkılarını tam kontrol olarak kullanabilmek :)