aracının son hızını deneyen tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? çok rahat şu hıza oturuyor güvenli gidiyor ses alıyor almıyor gibi...
Printable View
aracının son hızını deneyen tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? çok rahat şu hıza oturuyor güvenli gidiyor ses alıyor almıyor gibi...
Albea multijet ile 195 km hiza ulastim
Punto evo ile oda multijet 185 i gordum ama her iki aractada bu hizlarda guven asla teskil etmiyor
---
I am here: https://.com/map.php?vl03wr
Grande puntom la 195 i gördüm
daha dun 215 gordum daha ne kadar giderdi bilmiyorum bornova yonu karsıyaka tunel cıkısı bastım 90dan tam 215 gibi araclar olunca frene basmak zorunda kaldım belki daha giderdi denerim yine trafik musait olursa
düz yolda 180 i çok zor geçiyor...
bursa otobanda 205 e zor cıktı
180 de ıkınmaya başlıyor :D palio dada aynı şekildeydi Grande puntoda da.. 180 den ötesi fazla bu motor için.
195 i gördum puntomla zorluyo baya
düz yolda tek kişi ile en son 195km/h. Güvenli olarak gidilebilecek max hız 140. 215 yapan arkadaş conkbayırından aşağı mi sallamış arabayı
Eğimli yolda en fazla 185 gördüm..
195 düzde gördüm aşırı ses illaki oluyor yalıtımı iyi değil ve bir çok arabaya görede yol tutumu iyi geldi bana.ama balans ayarı yoksa elimde kalacak hissi veriyor :)
ANAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
forumun bütün trafik canavarları ortaya çıktı
hepsi bu konuda maşallah 180 ler 190 lar 200 duvarını aşanlar
arkadaşlar sağ ayağınaza yazık yaw bu kadar basmayın ayakkabının tabanı çabuk delinir
bu arada bende sütten çıkmış ak kaşık değilim =)))))
Aydın otobanı sabahın köründe bomboş yolda 195 km/s
Ben en güvenli max hızın 130 olduğunu düşünüyorum çünkü ses vs yok en iyisi 130 ama tabi deneme amaçlı 185 i gördüm suana kadar düz yolda
hıza gerek yok ama 205 i görüyor düzde 195 gördü
sattığım arabamda aydın otobanında 195 yapmıştım.
ayrıca forumda daha önce hiç konu açmamıştım.bana yardımcı olacak bi arkadaş varmı acaba ?yeni konu oluşturamıyorumda ?
şimdiden teşekkürler....
Mersinde radar korkusundan gaza dokunamıyoruz ki arkadaş :) otobanda bile radar
doblo 180
Karşıyaka tünellerinden çıkıp bornova yönüne çok tatlı bir eğim vardır evet ama ona nazaran virajda vardır mesafede aman aman bi mesafe değildir, 215Km bana çok geldi sanki kardeşim :)
düzde 5. vites 195 te bitiyor 6ya alınca 197-198 hafif eğimde 200-215 arası yokuşta 220 yerini yakalarsak 220yide çok az geçiyor
Stock Düzde 190 bayır aşşağııı Allaha emanett..
bir müşterim cebine çekmiş....kadran...saat 6 hizasında duruyordu :)
fiorino 1300mjet 75hp...
215 kmyı benim t jetle bile zor gorursunuz abartmayalım :) Bi arkadasta 220 yı gecıyor demıs :) var arkadas va 1.3 dızel araba bu kadranlarda bozukluk olmasın :)
190 max gordum aracta 3 kisiydik daha da gitmez gibiydi stock
Merakla bekliyorum :) 220 yi gecen 1.4 mjet punto. hımmm
baya uzak kalmışız piyasadan mjetler 1.4 olmuş
190 punto evo ıle 1.3 75
haha pardomn 1.3. benım arac 1.4 ya kafa oraya gttı bu arada 90 lıklar 210 yapıyomus bı vıdeoda gordum o da bence gayet ıddaalı bı rakam bence 1.3 bı arac ıcın
şu 1
https://d1204.hizliresim.com/w/3/42fwj.jpg
şuda 2
https://d1204.hizliresim.com/w/3/42fx9.jpg
otobanda yapılan hızlar videosuda var onu hala arıyorum bulunca onuda koyucam