Cnklee Nickli Üyeden Alıntı
Eskiden vw ye kızardım bu ne kazık rakamlar,kendini beğenmişlik kullananların havası filan diye şimdi haklı buluyorum.punto evo dynamic 95 lik 42bin,polo 1.6 90 lık comfortline(ikiside dizel ve 2012 model) 40700 tl.fiat gerçekten kendini fasülye gibi nimetten saymaya başlamış.adamların her modeli kalite kokarken fiyat sadece bravo ve punto evo üstünde duruyor.bi linea ile jettayı bir tutamayız heralde.ben gp mi aldıktan 1 ay sonra satılığa çıkardım.çünkü ses gelmeyen yeri yok iç plastik aksamın yoruma ihtiyacı yok.babam sağolsun yıllardır sıfır km fiata binerdik ama oda artık corollaya geçti dayanıklılık ve kalitenin farkına vardı.arkadaşımın 2004 polosuna bindiğimde izolasyon,oturaklılık,kalite hissi,kapısının tokluğu bile farklı hissettiriyor.2005 model 1.3 premio 75bin kmde dobloyla 99 model 200bin de borayı kafa kafaya takas yaptı bi akrabamız arabaya bindiğimi anladım oldu ilk yorumu.vw eskimiyo araç ta tıkırtının t si yok.arkadaşlar kimse kendini kandırmasın fiat la vw ni bir tutmasın.cebimde 40 binim olsa fiat bayisinin önünden geçmem.vw değerini koruyor.2000-1 golf ler hala 18 20 bine giderken bravalar 10 -12 binlerde.hesaplı ikinci el bulunursa fiat multijet mantıklı ama sıfır hata olur bence.