Grande punto ön cam için güneşlik
GRANDE PUNTO ÖN CAM İÇİN GÜNEŞLİK ALICAM.
ARACIM SÜREKLİ GÜNEŞTE DİREKSİYON FALAN EL VURULMAYACAK ŞEKİLDE YANIYOR.
KARTONDAN BİR GÜNEŞLİK VARDI ARACI ALDIĞIMDA FİAT KOYMUŞ AMA ÇOK DA GÜZEL KAPATMIYOR.
BAZI ARAÇLARA BAKIYORUM KOMPLE ÖN CAMI KAPLAYACAK ŞEKİLDE KAPANMIŞ, ARTIK İÇERDEN NASIL BAĞLIYORLARSA İÇERİ ÖNDEN AZ DA OLSA GÜNEŞ SIZMIYOR.
HEPSİBURADA DA BİR ÜRÜN VAR ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA BOYUTUNU BİLMİYORUM. BİZİM GRANDE PUNTOLARIN ÖN CAM BOYUTUNU BİLEN VEYA BÖYLE BİR GÜNEŞLİK KULLANAN VARMI TAVSİYENİZ NEDİR?
ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜN :
Hepsiburada.com : Sparco Progetto Corsa Metalize Ön Cam Güneşliği Large 140cmx80cm OPC17170300 | Oto Aksesuar
Cevap: Grande punto ön cam için güneşlik
Yeni konu açmak istemediğim için buradan sormak istedim. Malum yaz geldiği için artık Grande Punto'ların şu "kronik sorunu" olan "yolcu-airbag çatlağı" olmaması adına güneşlik almayı düşünüyorum. Fakat her yer de standart olan 60X130 ölçülerinde güneşlik var. Ancak alışveriş sitelerinin birinde 58X125 ve 70X140 ölçülerinde de güneşlik buldum. Kullanan arkadaşlarımız yorumları ile katkı sağlayabilirse mutlu olurum.
Bi üst mesajdaki güneşliği 3 yaz kullandım,geçen kış delinmiş bagajda,pul pul naylonları arabaya döküldü,attım çöpe.süpermarkette denk geldi büyük boy,uygun fiyata aldım kullanıyorum ama sparco iyidi
Sent my iPhone using
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Bi üst mesajdaki güneşliği 3 yaz kullandım,geçen kış delinmiş bagajda,pul pul naylonları arabaya döküldü,attım çöpe.süpermarkette denk geldi büyük boy,uygun fiyata aldım kullanıyorum ama sparco iyidi
Sent my iPhone using
Ölçüsü ne idi peki? "Büyük boy" demişsiniz fakat.
Autokit marka 140x70 ölçüsü ama enden kısa geliyor,sparco 140x80 ,daha iyi kapatıyordu.ama fiyat tabi beş katı.10cm için verilir mi o kadar para,kendi tasarrufunuz.iki tane normal boy alınıp üstüste de kullanılabilir.
Sent my iPhone using
Bu konuda benimde öneriye ihtiyacım var. Aracı kapalı yere bırakamıyorum. Nasıl bi güneşlik tavsiye edersiniz :)
2 tane üst üste kullanabilirsin. 60x130 kipada 5 tl. yada 1 tane kullanıp açık kalan yeri bezle örtebilirsin. ben öyle yapıyorum.